Dženifera Anistone sevi uztur formā, atsakoties no baltas krāsas produktiem
Savu lielisko formu Dženifera Anistone saglabā, pateicoties īpašam uztura plānam.

Dženifera Anistone sevi uztur formā, atsakoties no baltas krāsas produktiem

Jauns.lv

Pazīstamā Holivudas aktrise Dženifera Anistone (44) nav kādas konkrētas diētas piekritēja, taču ievēro īpašu uztura plānu, kas ieguvis popularitāti tieši pateicoties aktrisei.

Dženifera Anistone sevi uztur formā, atsakoties no...

Raugoties uz slaido un starojošo Anistoni, dāmas visa pasaulē cenšas notievēt vadoties pēc Dženifera metodikas. Šis uztura princips paredz pilnīgu atteikšanos no ātrajiem ogļhidrātiem -  jebkādiem miltu izstrādājumiem, cukura un baltajiem rīsiem, tāpēc «tautā» ieguvis apzīmējumu «nē - baltajiem ēdieniem diēta». Populāra šī metode kļuva pēc tam, kad medijos parādījās Anistones viedoklis par to, kā viņa izdodas saglabāt lielisku formu, neraugoties uz vecumu un faktu, ka aktrisei piemīt nosliece uz apaļumu. Tas nozīmē, ka viņa nedrīkst atļauties nekādas «vaļības» attiecībā uz uzturu, jo tas uzreiz atspoguļosies izskatā.

Dženifera Anistone iesaka nevis atteikties no konkrētiem produktiem, bet aizstāt tos ar veselīgākiem.
Dženifera Anistone iesaka nevis atteikties no konkrētiem produktiem, bet aizstāt tos ar veselīgākiem.

Pati aktrise atzīmē, ka viņas uztura plāns palīdz ne tikai notievēt, bet arī sniedz enerģiju, kas ļauj mazāk laika tērēt  miegam. Anistones uztura pamatā ir zivs, liesa vistas gaļa, attaukoti piena produkti (vieni no retajiem baltajiem produktiem diētā), dārzeņi, kas nesatur cieti. Vienīgais izņēmums attiecībā uz miltu produktiem ir ēdiens no pilngraudu miltiem. Tā kā Dženiferas uztura plāna galvenā pamatiezīme ir atteikšanās no baltas krāsas produktiem, viņa iesaka dažādas alternatīvas. Piemēram, baltos rīsus var droši aizstāt ar tumšajiem savvaļas rīsiem. Tāpat viņa iesaka rīkoties attiecībā uz makaroniem, parastos aizstājot ar griķu nūdelēm u.tml. Kartupeļus, kas satur cieti, Anistone iesaka aizstāt ar daudz veselīgāko batāti, jeb saldo kartupeli. Savukārt miltu izstrādājumu vietā ēst pilngraudu putras. Protams, ka diēta paredz arī atbilstošu šķidruma patēriņu – negāzētu ūdeni, morsu, svaigas sulas.

Dženifera Anistone uzskata, ka pareizs uzturs ir laba izskata pamats.
Dženifera Anistone uzskata, ka pareizs uzturs ir laba izskata pamats.

Obligāta Dženiferas Anistones dzīves veida sastāvdaļa ir fiziskās aktivitātes. Viņasprāt, ar pareizu uzturu vien ir par maz. Pati aktrise ar sportu nodarbojas nopietni, taču neuzskata, ka visiem ir jāseko šim piemēram. Viņa iesaka fiziskām aktivitātēm veltīt 15 minūtes no rīta vai arī dienā atrast laiku pusstundu ilgam treniņam vai jogas vingrinājumu izpildei. Anistone ir pārliecināta, ka pareizs uzturs ir ne tikai lieliskas fiziskās formas, bet arī laba izskata pamatā. Ja stingri ievēro visus Anistones uztura principa nosacījumus, mēnesī iespējams atbrīvoties no aptuveni 4 – 5 kilogramiem liekā svara.

Teksts: woman.ru/Foto: Scanpix