foto: Ekrānuzņēmums
Ielūkojies komēdijseriāla “Saldais pārītis. Ir bērni” jaunās sezonas aizkadros
“Saldais pārītis. Ir bērni” filmēšana sarūpējusi jautrus brīžus ne tikai Sandrai Kļaviņai un Artūram Skrastiņam, bet arī visai seriāla komandai.
2018. gada 30. augusts, 17:08

Ielūkojies komēdijseriāla “Saldais pārītis. Ir bērni” jaunās sezonas aizkadros

Karlīna Timofejeva

Jau šo sestdien kanāla 360TV skatītāju vērtējumam tiks nodotas iemīļotā komēdijseriāla “Saldais pārītis. Ir bērni” jaunās sezonas sērijas. Tajās tiek solīti ne tikai vēl neredzēti Simonas un Filipa piedzīvojumi, bet arī kā ierasts dzirkstošs humors un situācijas, kas kā uz delnas atklāj visu par sievietes un vīrieša attiecībām.

Simonas un Filipa lomās neiztrūkstoši redzēsiet iemīļotos aktierus Artūru Skrastiņu un Sandru Kļaviņu, kuru meistarīgā saspēle seriālam piešķir neatkārtojamu odziņu. Taču vērīgākie skatītāji noteikti pamanīs, ka nereti spilgtās un komiskās epizožu lomās arī seriāla jaunajā sezonā filmējušies daudzi citi populāri pašmāju aktieri – Ivars Auziņš, Māris Bezmers, Imants Pakalnietis, Kristians Kareļins, Daiga Gaismiņa, Artis Robežnieks un citi. Viņiem līdzās iemirdzēsies arī sabiedrībā zināmas personības - gan dziedātāja Linda Leen, kuru, lai arī nākuši iegādāties tieši viņas albumu, Simona un Filips mūzikas ierakstu veikalā neatpazīs, gan rokmūziķis un skandalozā šova “Caur ērkšķiem uz...” vadītājs Jānis Bukums, kurš atveidos tēti no “saldā pārīša” meitas Hannas bērnudārza, bet sirsnīgās ģimenītes virtuvē prasmīgi rosīsies pats pavārs Havjers Garsia. Seriāla formāts ir īpašs ar to, ka viesaktieriem ļauj vaļu brīvai improvizācijai un dod iespēju tēlot neparastus tipāžus šķietami ikdienišķās, taču visbiežāk pārspīlēti dīvainās situācijās. Nepacietīgākie skatītāji katru jauno sēriju vēl pirms tās TV pirmizrādes var noskatīties lietotnē Shortcut, kur pieejama arī pilna komēdijseriāla pirmā sezona.

foto: Ekrānuzņēmums
“Saldais pārītis. Ir bērni” filmēšana sarūpējusi jautrus brīžus ne tikai Sandrai Kļaviņai un Artūram Skrastiņam, bet arī visai seriāla komandai.

Zīmīgi, ka “Saldais pārītis. Ir bērni” pie TV skatītājiem atgriezīsies tieši pirmajā septembrī – un kā nu ne, jaunais mācību gads ir aktuāls arī šajā ģimenē. Abi aktīvi piedalīsies bērnu skolas, kā arī bērnudārza gaitās un kā allaž iekulsies dažādās sarežģītās situācijās. Taču vienmēr ar smaidu un jautrību spēs atrisināt visas grūtības. Pat pēc diezgan postoša ugunsgrēka ģimenes mājā Filips ar sev raksturīgo ironiju un Simona ar savu šarmu ātri tiks pie apdrošināšanas atlīdzības un atgriezīsies jau izremontētā dzīves vietā. Ģimene dosies arī kopīgos izbraucienos un ceļojumos, kuros amizantu mirkļu netrūks.

Liela daļa seriāla cienītāju jau kopš tā pirmajām sērijām nespēj vien sagaidīt, kad ieskanēsies kāzu zvani, un Filips pēc tik daudziem kopā nodzīvotiem gadiem, beidzot būs gatavs bildināt savu dzīvesbiedri. Tad nu varam pačukstēt, ka šajā sezonā Filips patiešām būs nobriedis šim nopietnajam solim, taču, izrādīsies, ka pēc tik ilgas kopdzīves, topošo sievu pārsteigt nesagatavotu ir teju neiespējami. Kamēr gaidām seriāla jaunās sezonas pirmizrādi – jau 1. septembrī plkst. 21:00, kanālā 360TV, piedāvājam ielūkoties asprātīgākajos “Saldais pārītis. Ir bērni” aizkadra mirkļos, kas sarūpējuši jautrus brīžus ne tikai Sandrai Kļaviņai un Artūram Skrastiņam, bet arī visai seriāla filmēšanas komandai.