foto: Publicitātes
Kas notiek, kad sievas un mātes vietā ģimenē ienāk svešiniece? “STV Pirmā!” piesaka intriģējošu pašmāju šovu “Mamm’, brauc mājās”
Šovā “Mamm’, brauc mājās” desmit ģimenes piekritušas vēl nebijušam izaicinājumam - vīri un bērni būs gatavi uz vairākām dienām šķirties no savām sievām un mammām, lai viņu vietā ģimenē uzņemtu sev gluži svešu sievieti!
2018. gada 19. marts, 10:08

Kas notiek, kad sievas un mātes vietā ģimenē ienāk svešiniece? “STV Pirmā!” piesaka intriģējošu pašmāju šovu “Mamm’, brauc mājās”

Karlīna Timofejeva

Cik ļoti nokaitētai jābūt situācijai ģimenē, lai mamma, visam atmetot ar roku dotos prom, bet palīgos tikt galā ar bērniem un vīru aicinātu pavisam svešu sievieti? Vai “jaunajai mammai” būs pa spēkam uzticētie uzdevumi un viņa spēs atrisināt ģimenes samilzušās problēmas? Un ko darīt, ja svešiniece tik veiksmīgi iejūtas jaunajās mājās, ka sāk pārkārtot mājokli un izrīkot bērnus? Uz tik intriģējošas nots televīzija sievietēm “STV Pirmā!” piesaka jaunu pašmāju šovu – “Mamm’, brauc mājās”, kas TV ekrānos pirmizrādi piedzīvos jau 22. martā un ik ceturtdienu ļaus ielūkoties kādas latviešu saimes ikdienā. Tajā uz noteiktu laiku ieradusies “jaunā mamma” – sieviete ar atšķirīgu pasaules redzējumu, kura ģimenes ikdienu apgriezīs kājām gaisā, lai ar sev vien zināmiem paņēmieniem mudinātu vīru un bērnus daudz citādākā gaismā palūkoties uz savstarpējām attiecībām. Nepalaid garām – pašmāju ģimeņu attiecību šovs “Mamm’, brauc mājās” jau no 22. marta ceturtdienās, plkst. 21:00 “STV Pirmā!”

Attiecības ģimenēs palīdzēs uzlabot arī Liene Skulme, Evija Skulte un Linita Mediņa

Šovā “Mamm’, brauc mājās” desmit ģimenes piekritušas vēl nebijušam izaicinājumam - vīri un bērni būs gatavi uz vairākām dienām šķirties no savām sievām un mammām, lai viņu vietā ģimenē uzņemtu sev gluži svešu sievieti! Līdzās aktīvām un entuziastiskām sievietēm no visas Latvijas, “viesu mammu” lomās iejutīsies arī dažādas sabiedrībā zināmas dāmas – māksliniece Liene Skulme, aktrise Evija Skulte, kantri dziedātāja Linita Mediņa, šokējoši atklātajā šovā “Caur ērkšķiem uz...” iepazītā Inese Platpire, kuru draugi mīļi dēvē par “seksīgo bumbulīti,” kā arī lauku sētas saimniece Sarmīte Oleksāne un citas. Šovam īpašu asumu piešķirs fakts, ka “jaunajām mammām” nāksies iejusties ģimenēs, kur valda viņām absolūti svešs dzīvesveids. Pilsētniece, kuras ikdiena paiet skaistumkopšanas salonos un mājās valda izmeklētas manieres un eleganta kārtība, nonāks dziļos laukos – daudzbērnu ģimenē, kur sieva rūpējas ne tikai par savām atvasēm, bet arī par saimniecību un mājlopiem. Netradicionālā ģimenē ienāks pārliecināta kristiete, fitnesa fane sastapsies ar saimi, kas fiziskajai formai nepiegriež īpašu vērību, aktīvā dzīvesveida cienītāja būs spiesta rūpēties par vīru un bērniem, kuri dienas pavada, stundām “sēžot” viedtālruņos. Vai viņi spēs viens no otra mācīties, pielāgoties un sadzīvot? Vai “jaunajai mammai” dažu dienu laikā izdosies rast risinājumu samilzušajām ģimenes problēmām un piedāvāt efektīvāku pieeju bērnu audzināšanas jautājumiem? Un galu galā - vai ģimene pieņems jaunos noteikumus un svešās sievietes viedokli?

Jauna mamma – jauni noteikumi!

Pirms “jaunās mammas” ienākšanas ģimenē, ar viņu tiksies īstā mamma, lai sievišķīgi atklātā sarunā pastāstītu par to, kas gadiem ejot mainījies sadzīvē, attiecībās un ar kādām bērnu audzināšanas problēmām viņa nespēj tikt galā, kā arī lai atklātu, kādu vēlas redzēt savu ideālo ģimeni. Savukārt, “viesu mammai” šī būs iespēja ko vairāk uzzināt par cilvēkiem ar kuriem viņa tuvākajās dienās būs spiesta sadzīvot. Tad īstā mamma dosies sevi palutināt uz kādu luksus viesnīcu, bet “jaunā mamma” stāsies viņas vietā. Drīz vien drosmīgā sieviete uzzinās, tieši kādus uzdevumus viņai sagatavojusi īstā mamma – un intriģējošais izaicinājums varēs sākties! Lai arī pašai ģimenei - vīram un bērniem – nebūs ne jausmas, kādus pārbaudījumus mamma svešiniecei uzticējusi, tomēr tieši viņiem būs noteicošā loma “viesu mammas” vērtēšanā – viņi ik vakaru slēptā balsojumā vērtēs “jauno mammu” un to, kā sieviete iejutusies viņu ģimenē. Ja “jaunā mamma” spēs izpildīt sev uzticētos uzdevumus un nesabojās attiecības ar ģimenes locekļiem, viņa tiks pie prāvas naudas summas!

Šova pirmajā sērijā pārsteigumu netrūks!

Šova pirmajā sērijā uz lauku mājām Sēlijas tālākajā galā, Lietuvas pierobežā pie piecu bērnu ģimenes dosies harizmātiskā aktrise Evija Skulte - viņa būs paņēmusi līdzi tikai augstpapēžu apavus, bet jau pirmajā vakarā attapsies kūtī, bruņojusies ar mēslu dakšām un slaucamo aparātu. Ģimenes tēvs ikdienā ir aizņemts darbos, bet mammai tik ļoti kārojas romantikas un atklātu attiecību! Evija nekautrēsies ieviest saimniecībā savu kārtību un dažu stundu laikā atkritumos nonāks septiņi maisi ar viņasprāt liekām lietām - un tas tikai no virtuves vien. Kas par to būs sakāms īstajai mammai? Un vai Evija tiks galā ar tiešām sarežģītajiem mammas uzdevumiem un spēs tuvināt tēvu ar audžudēlu un atkausēt vīra sirdi sen neizrādītām mīlestības izpausmēm? Pašmāju ģimeņu attiecību šovs “Mamm’,  brauc mājās” jau no 22. marta ceturtdienās, plkst. 21:00 “STV Pirmā!”