foto: ©Universal/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Neredzēji kinoteātros? Tagad filma "Tumsa piecdesmit nokrāsās!" pieejama "Shortcut"!
Džeimijs Dornans un Dakota Džonsone arī filmas otrajā daļā spēlēs galvenos varoņus – Kristjenu Greju un Anastasiju Stīlu.
2017. gada 13. jūnijs, 15:55

Neredzēji kinoteātros? Tagad filma "Tumsa piecdesmit nokrāsās!" pieejama "Shortcut"!

Jauns.lv

Shortcut piedāvā noskatīties “Greja piecdesmit nokrāsu” triloģijas otrās grāmatas “Tumsa” piecdesmit nokrāsās (“Fifty Shades Darker”) ekranizējumu, ko vēl nesen rādīja kinoteātros.

Patīk vai nepatīk, bet cilvēki visā pasaulē zina rakstnieces E. L. Džeimsas erotisko romānu “Greja piecdesmit nokrāsas”, kas ir pirmais romāns triloģijā “Fifty Shades”. Šī triloģija ir kļuvusi par lielāko un visstraujāk pārdoto grāmatu sēriju pasaulē – pārdots vairāk nekā 125 miljoni grāmatu 52 valodās. 2015. gadā iznāca pirmā filma, kas veidota pēc grāmatas motīviem un ir pieejama lietotnē Shortcut. Šā gada februārī klajā nāca jau otrā daļa. Abas filmas bija ļoti gaidītas un izsauca lielu skatītāju interesi. Lai arī par filmas pirmo un otro daļu kritiķu domas dalījās un daudzi tās dēvēja par „neinteresantām”, „izcili garlaicīgām”, tik un tā kases ieņēmumi katrai no tām mērāmi vairāk nekā 100 miljonos ASV dolāru. Un skatītāji jau ar nepacietību gaida trešo daļu, kas uz kino ekrāniem nonāks nākamā gada februārī.

foto: ©Universal/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Skaties un uzzini, kāda loma Kristjena Greja dzīvē būs meitenei Leilai, ko atveido aktrise Bella Hitkota.

Shortcut saviem lietotājiem piedāvā noskatīties arī filmas otro daļu, kurā, tāpat kā pirmajā, vadošās lomas – vienkāršo meiteni Anastasiju Stīlu un sieviešu apjūsmoto Kristjenu Greju – spēlē aktieri Dakota Džonsone un Džeimijs Dornans. Filmas otrajā daļā Kristjens cenšas atgūt Anastasijas uzticību. Meitene izvirza virkni noteikumu, pirms dot viņam vēl vienu iespēju. Viņu savstarpējās attiecībās pamazām no jauna uzplaukst uzticēšanās, taču Kristjena pagātnes tumšie noslēpumi ieskauj mīlētājus arvien ciešākā lokā ar vienu mērķi – iznīcināt viņu cerības uz kopīgu nākotni...

Džeimijs Dornans un Dakota Džonsone filmas „Greja piecdesmit nokrāsas” uzņemšanas laukumā

gallery icon

Pateicoties filmai “Greja piecdesmit nokrāsas”, aktieru Melānijas Grifitas un Dona Džonsona 26 gadus vecā meita Dakota Džonsone iemantojusi atpazīstamību visā pasaulē, par ko jūtas gandarīta un pateicīga liktenim. Pirms pāris gadiem viņas vārds nevienam neko neizteica, bet nu viņa gozējas uz modes prestižākā žurnāla “Vogue” vāka un filmējas arvien jaunos projektos. Žurnālā publicētajā intervijā viņa dalījās pārdomās par filmu. „Esmu lepna par Greja piecdesmit nokrāsām. Man nav nepieciešams distancēties no filmas. Jo vairāk darba padaru, jo vairāk publika redz, cik daudz dažādu lietu spēju paveikt. Vai es domāju, ka šī filma atvēra man vairāk durvju? Jā. Tagad daudz vairāk cilvēku zina manu vārdu,” tā Džonsone. Savukārt situāciju kino industrijā viņa nosaukusi par „sasodīti brutālu”, jo tās darboņi ir neadekvāti netaisni pret talantīgām aktrisēm un viņu gadu skaitu, kā piemēru minot viņas radinieces aktrises – mammai Melānijai Grifinai ir 59 gadi, bet vecmāmiņai Tippi Hedrenai 87, taču viņām netiek piedāvātas kino lomas.

Filmas "Greja piecdesmit nokrāsas" pirmizrādes vakars Londonā

Uz filmas „Greja piecdesmit nokrāsas” pirmizrādes vakaru galvenās lomas atveidotāja Dakota Džonsone bija ieradusies modes nama „Saint Laurent” vakartērpā.

gallery icon

Skaties Shortcut Premiere (vienas filmas cena – līdz 3,60 eiro) un Shortcut Films (seriāli, filmas, raidījumi, saturs bērniem utt.; abonēšana – 6 EUR/mēn.) lietotnē Shortcut savā telefonā, datorā vai planšetdatorā, kā arī Apple TV un Android TVTM. Tagad iespējams iegādāties arī Shortcut Box ierīci, kas visu saturu ļauj ērti vērot jebkurā TV ekrānā ar HDMI savienojumu.