foto: /All Over Press/ Vida Press
Filmas Valentīndienas noskaņās
Kristīna Agilera filmā “Burleska”
2017. gada 10. februāris, 09:01

Filmas Valentīndienas noskaņās

Kasjauns.lv

Mīlestības svētku nedēļā Shortcut skatītājiem sarūpējis populāras filmas ar brīnišķīgiem aktieriem: “Burleska”, “Noderīgi draugi” un “Greja piecdesmit nokrāsas”.

“Burleska”

Seksīgas dejas, tērpi un spožas zvaigznes – tas viss muzikālajā drāmā “Burleska”. Filmas galvenā varone Alija ir mazpilsētas meitene ar izcilu balsi. Viņa ir viena no tām, kas bēg no grūtībām un ne pārāk spožām nākotnes izredzēm, dodoties uz Losandželosu, lai piepildītu savu lielo sapni. Kad viņa kāpj pār majestātiskā, tomēr paputējušā kluba “Burlesque” slieksni, kur notiek jaunas izrādes iestudēšana, bāra īpašniece Tesa viņai piedāvā kļūt par kokteiļu viesmīli. Izrādes tērpi un pārdrošā horeogrāfija aizrauj jauno meiteni, viņas kvēlākais sapnis ir kādu dienu kāpt uz skatuves. Un drīz viņai liktenis piespēlē šādu iespēju. Šo notikumu virpulī rodas arī kāds skaists mīlasstāsts.

Filma noteikti patiks daiļā dzimuma pārstāvēm, īpaši tām, kas sapņojušas par dziedātājas vai dejotājas karjeru. Galvenajās lomās iejūtas divas pasaulē atzītas popmūzikas zvaigznes – leģendārā armēņu izcelsmes dziedātāja Šēra un amerikāņu dziedātāja Kristīna Agilera.

foto: Splash News/ Vida Press
Filmā “Burleska” galvenajā lomā ir leģendārā armēņu izcelsmes dziedātāja Šēra.

 

“Noderīgi draugi”

Romantikas deva būs gūstama arī filmā “Noderīgi draugi”, kur galvenās lomas atveido dziedātājs Džastins Timberleiks un aktrise Mila Kunisa.

Filmas varoņi Dilans un Džeimija viens otru satiek laikā, kad abi vīlušies romantiskās attiecībās. Viņi vienojas, ka būs labi draugi un abus saistīs tikai sekss, bet romantika šajās attiecībās būs aizliegta. Tomēr tas nav tik vienkārši, un drīz abi apjauš, ka vienam bez otra iztikt nemaz nav tik viegli...

foto: Screen Gems/Splash News/ Vida Press
Galvenās lomas filmā atveido Džastins Timberleiks.

“Greja piecdesmit nokrāsas”

Daudz apspriestā, slavētā un arī peltā filma “Greja piecdesmit nokrāsas” nevienu neatstās vienaldzīgu. Turklāt filmai tikko kinoteātros iznākusi otrā daļa, tāpēc, ja vēl neesi paguvis noskatīties šā stāsta pirmo daļu, tad tas ir iespējams platformā Shortcut.

Filmas pamatā ir rakstnieces Ērikas Džeimsas erotiskais romāns “Greja piecdesmit nokrāsas”. Literatūras studente Anastasija Stīla sastopas ar pievilcīgo miljardieri Kristjenu Greju. Viņu iepazīšanās drīz pāraug kaislīgā mīlas dēkā, kurā Ana atklāj savas neparastās vēlmes, kā arī Kristjena tumšo noslēpumu, ko viņš rūpīgi slēpj savas ārēji tik nevainojamās dzīves aizsegā.

Filmas mīlniekus atveido Dakota Džonsone un Džeimijs Dornans. Kritiķi, vērtējot filmu, slavējuši, ka tā ir labāka nekā grāmata, īpaši pozitīvi izsakoties par aktieru Melānijas Grifitas un Dona Džonsona meitas Dakotas tēlojumu. Filmas kopējie ieņēmumi ir fantastiski – 571 miljons ASV dolāru, ņemot vērā, ka filmas budžets bija tikai 40 miljoni.

foto: Publicitātes foto
Mīlniekus tēlo Dakota Džonsone un Džeimijs Dornans.

Teju tūkstotis filmu un seriālu, kas dublēti latviešu valodā, pieejami Shortcut Films skatītājiem par mēneša maksu – 6,00 EUR/mēnesī.

Šīs un citas romantiskās filmas meklē Shortcut lietotnē savā telefonā, datorā vai planšetdatorā, kā arī Apple TV un Android TVTM.