foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Jūsu uzmanībai – "Patiesās Dzīves" jaunais speciālizlaidums "Ārsti un Dziednieki"
2021. gada 30. jūlijs, 05:00

Jūsu uzmanībai – "Patiesās Dzīves" jaunais speciālizlaidums "Ārsti un Dziednieki"

Jauns.lv

“Jums ir problēma? Apsveicu! Tātad jūsos ir arī risinājums,” mēdza teikt slavenais amerikāņu psihoterapeits un zemapziņas eksperts Miltons Ēriksons.

Mēs daudz runājam par sevis mīlēšanu. Ir kaudze grāmatu, lekciju, padomu, ir saraksts, pēc kā var noteikt – tu mīli sevi vai ne? Bet īstenība ir ļoti vienkārša: tu labi jūties šajā dzīvē, vai ne?

Tāpēc būsim veseli – gan fiziski, gan psihiski – jo ieguvums ir spēks, prieks un gadi, neatsverami gadi, lai nodzīvotu ilgu un skaistu mūžu.

Žurnālā lasi:

  • Starp zinātni un maģiju – jaunākie pētījumi: daba ārstē.
  • Ko ārsti saka par tautas medicīnu vēža ārstēšanā. Saruna ar Latvijas Onkoloģijas centra Paliatīvās aprūpes nodaļas vadītāju Vilni Sosāru, "Veselības laboratorijas" vadītāju ārstu Sergeju Kuzņecovu un fitoterapeitu Artūru Tereško.
  • Tuvplānā – stress. Tas, kas palīdz mums izdzīvot, un tas, kas grauj mūsu veselību. Speciālistu komentāri, dziednieku ieteikumi un tautas medicīna.
  • Kā iemācīties prieku un saglabāt jaunības garu. Par to ārsts homeopāts, cigun treneris Igors Kudrjavcevs un slavenā veselības skolotāja Inese Ziņģīte.
  • Andrejs Gutovskis – ģimenes ārsts, akupunktūras un manuālās terapijas speciālists – par integrālo medicīnu un cilvēka resursiem – domāšanu, attieksmi, dzīvesveidu.
  • Praktiski padomi veselībai. Neparastas ārstnieciskās metodes un tautas medicīna pret žultsakmeņiem, kārpām, galvassāpēm, vēdera graizēm, bezmiegu, acu slimībām, nogurumu un daudz ko citu.
  • No senču pūra lādes – dziedniecība, kad zāles vairs nedarbojas.
  • Zelta receptes un padomi imunitātei, libido, lokanībai, sirdsmieram, ilgmūžībai.

Un tas nav viss! Bet visiem! Jo ikkatrs jaunajā speciālizlaidumā atradīs kaut ko sev noderīgu, kā uzlabot savu veselību un dzīves kvalitāti.

Žurnāls pieejams visās preses tirdzniecības vietās no 30. jūlija.