foto: Publicitātes foto
Zemes miers un uguns kaisle - igauņu modes zīmols "Ivo Nikkolo" nāk klajā ar jauno 2024. gada pavasara/vasaras kolekciju
Mode
2024. gada 7. marts, 11:32

Zemes miers un uguns kaisle - igauņu modes zīmols "Ivo Nikkolo" nāk klajā ar jauno 2024. gada pavasara/vasaras kolekciju

Dzīvesstila nodaļa

Jauns.lv

Latvijā iecienītā igauņu modes zīmola Ivo Nikkolo 2024. pavasara-vasaras kolekcija "Sajūtas" balstās dabas varenībā, vienlaikus piedāvājot daudz jaunu materiālu, krāsu un apdruku, informē zīmola pārstāvji.

Nepārtrauktu pārmaiņu pasaulē atrodiet mieru vienkāršos sajūtu priekos. Pieskaries vēja čukstiem, uguns siltumam, ūdens maigajam pieskārienam un cietajai zemei zem kājām. Atklājiet dabas pasaules skaistumu un ļaujiet dabas stihijai piepildīt jūsu sajūtas ar enerģiju pat neskaidrības brīžos.

foto: Publicitātes foto

Tā aizved jūs ceļojumā, kurā jūs iepazīstinās ar sajūtu pieredzi, iedvesmojoties no vēja, ūdens, zemes un uguns stihijām, informē zīmola pārstāvji.

foto: Publicitātes foto

Vēsie un siltie toņi saduras, atspoguļojot zemes mieru, vēja un ūdens plūdumu un uguns kaisli. Kolekcijā, kas atgādina ūdens apdruku, ugunīgus gradientus un zemes faktūras, dabiskais apvienojas ar moderno.

foto: Publicitātes foto

“Šajā sezonā mēs piedāvājam daudz jaunu materiālu, krāsu un apdruku ziņā," stāsta Ivo Nikkolo galvenā dizainere Margota Vaaderpasa, prezentējot kolekciju. Izceltas ir ādas jakas no augstās kvalitātes aitādas, un izstrādājumu klāsts ar auduma rakstiem, kuru iedvesmojuši noapaļoti pludmales oļu akmentiņi. "Es īpaši priecājos redzēt, kā mūsu klienti pieņems plašāku un drosmīgāku džinsa klāstu," piebilst Margota.

foto: Publicitātes foto

Jaunās kolekcijas centrā ir izteiksmīgs smilšu velvetes komplekts, kas piesaista uzmanību. Teksturētais velvets atgādina jūras dzelmēsmiltīs, kas izveido viļņus un tuksneša karstuma saplaisājušo augsni. Lielizmēra, atslābinātais komplekta piegriezums kontrastē ar izmalcinātu dizainu un brīvo stilu, aicinot iepazīt dabā valdošo līdzsvaru starp struktūru un spontanitāti.

foto: Publicitātes foto

Līdzās neitrāliem smilšu toņiem un harmoniskiem pasteļtoņiem optimismu piešķir koši sarkanā krāsa, kas iezīmējas kleitās un trikotāžas apģērbos. Starp sarkanajiem izstrādājumiem visspilgtāk izceļas Chanel līdzīgais tvīda svārku un žaketes ansamblis.

foto: Publicitātes foto

Ivo Nikkolo ir viens no vecākajiem un unikālākajiem dizaina zīmoliem Igaunijā, kas ir dibināts 1994. gadā. Ivo Nikkolo kolekcijas ir radītas mūsdienīgai, pašpārliecinātai sievietei, kas pārvietojas straujā dzīves ritmā. Ivo Nikkolo apģērbu drosmīgais un elegantais stils ir apvienots ar rotaļīgām detaļām un tiecas pēc maiguma, pārlaicīguma un sievišķības izjūtas - īpašībām, kas ir zīmola pamatā, sākot no atsevišķiem priekšmetiem līdz pat kopējam tēlam. Ivo Nikkolo ir par sievietēm kas atbalsta viena otru un iedvesmo kopīgai rīcībai.

foto: Publicitātes foto