foto: Bottegaveneta.com
Šis nav joks - par pārsteidzošu cenu tirgo rokassomu, kas izskatās pēc brūna papīra maisiņa
Mode
2023. gada 10. maijs, 14:58

Šis nav joks - par pārsteidzošu cenu tirgo rokassomu, kas izskatās pēc brūna papīra maisiņa

Jauns.lv

Zīmols "Bottega Veneta" ir pārsteidzis modes sabiedrību, piedāvājot rokassomu, kas izskatās kā papīra maisiņš. Lielākā problēma gan, šķiet, ir nevis tās izskats, bet gan cena, ko daudzi modes aprindās nosaukuši par prātam neaptveramu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Ekrānuzņēmums no Bottegaveneta.com

Cik tu maksātu par brūnu papīra maisiņu? Mūsdienās vietējā pārtikas veikalā vai lielveikalā tie maksā pārdesmit centus. Protams, ja vien tu nevēlies iegādāties greznāku šī iepirkumu maisiņa versiju. Luksusa zīmola "papīra maisiņš" var maksāt aptuveni 2000 eiro.

Un tas nav joks - zīmols "Bottega Veneta" patiešām ir izgatavojis divas ādas somas, kas veidotas tā, lai izskatītos kā brūnie papīra maisiņi no veikala.

foto: Bottegaveneta.com

Mazākā "papīra soma" maksā aptuveni 1900 eiro, bet lielākā - aptuveni vai nedaudz vairāk par 2000 eiro. Patlaban Bottegaveneta.com interneta veikalā gan šī soma ir izpirkta, taču kārotāji var pieteikties un saņemt e-pastā ziņu, kad tā atkal būs pieejama.

foto: Bottegaveneta.com

Kā raksta "Robbreport", somas ir izgatavotas no "papīram līdzīgas ādas" un tām ir zamšādas odere, savukārt luksusa somas rokturis arī ir veidots tā, lai izskatītos kā brūno papīra maisiņu auklas papīra rokturi. Soma ir unisex modelis, to var nēsāt visu dzimumu modes fani.

foto: Bottegaveneta.com

Jācer, ka šīs somas ir izturīgākas nekā papīra maisiņi un ir veiksmīgi lietojamas arī mitrā laikā, lai gan vizuāli izskatās ļoti līdzīgas.

foto: Bottegaveneta.com

Šāds risinājums ir ierasts arī dažos citos modes namos - piemēram, Balenciaga ir slavena ar šāda veida žestiem. Ne velti daži no viņu darbiem tiek dēvēti par "nabadzīgo cilvēku eleganci". Savulaik viņi laida klajā ikonisko zilo "Ikea" iepirkumu maisu atgādinošu somu, arī atkritumu maisiem līdzīgas rokassomas, kuru cena ir aptuveni 1900 eiro, savukārt agrāk modes nams vairākkārt piedāvājis nolietota izskata kedas vai "novalkātus" džinsus, kas maksā tūkstošus.

foto: Bottegaveneta.com

Ne visiem modes aprindās gan šāds dizaineru fantāzijas lidojums šķiet adekvāts. "Vai es esmu vienīgā, kam tas šķiet nesaprotami? Tā ir papīra maisiņa cena," brīnās kāda stiliste. "Šī rokassomiņa ir izaicinājums mūsu ierastajām modes normām. Nezinu, vai tas ir labi vai slikti, bet tas rosina diskusiju," spriež modes blogeri.

Modes nama "Bottega Veneta" jaunais pārsteigums - luksusa soma, kas izskatās kā parasts papīra maisiņš

Zīmols "Bottega Veneta" ir pārsteidzis modes sabiedrību, piedāvājot rokassomu, kas izskatās kā vienkāršs brūns papīra maisiņš. Lielākā problēma gan, šķiet, ...

gallery icon
8

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās