2022. gada 13. janvāris, 15:21

Ar īsām skropstām vai retinātām uzacīm nav jāsamierinās: kas jauns dekoratīvajā kosmētikā

Pastaiga

"Mádara Deep Matter" skropstu tuša izteiksmīgam apjomam, "Crexy" caurspīdīgais gēls "Lashes and Brows" skropstu un uzacu augšanai, divi jauni vaigu sārtumi un izgaismotājs no "Dr. Hauschka", šķidrā matētā lūpu krāsa "Rouge Dior Forever Liquid" un citi produkti. "Pastaiga" apskata, kas jauns un interesants radīts dekoratīvās kosmētikas jomā.

Tas tik ir apjoms!

Lūk, skropstu tuša, kas jāizmēģina, – Mádara Deep Matter izteiksmīgam apjomam – radīta un ražota Latvijā. Bagātināta ar bioloģiski audzētu rīcinaugu eļļu, kura baro un ilgtermiņā stiprina skropstas. Izteiksmīgs apjoms un intensīvi melns tonis, kas skropstas optiski pagarinās. Sastāvā tikai dabīgie pigmenti – bez sintētiskām krāsvielām. Cena: 23 € (6 ml).

Aug griezdamās

Ar īsām un plānām skropstām vai retinātām uzacīm nav jāsamierinās! Crexy caurspīdīgais gēls Lashes and Brows īpaši izstrādāts, lai veicinātu skropstu un uzacu augšanu, vienlaikus uzlabojot to kvalitāti – garumu un biezumu. Sastāvā septiņi augšanas faktori, hialuronskābe un acetiltetrapeptīds-3. Gaisīga tekstūra, kas nerada smagnēju sajūtu. Līdzeklis ir viegli uzklājams un ātri nožūst. Cena: 61,95 € (8 ml).

Svaigums un starojums

Dr. Hauschka dekoratīvās kosmētikas klāstu papildina divi jauni vaigu sārtumi un izgaismotājs, kas neticami viegli un ātri liks sejai izskatīties svaigai un veselīgai, bet ādai – starojošai. Visas Dr. Hauschka kosmētikas produktu sastāvdaļas ir dabiskas un prot saplūst ar ādas toni, lai izceltu katras lietotājas individualitāti. Cena: 22,35 €.

Dabisks filtrs

Lancôme Teint Idole konsīleris Ultra Wear iedarbojas gluži kā skaistuma filtrs, tomēr āda paliek svaiga un matēta, turklāt tiek intensīvi mitrināta. Lieto kā korektoru, lai nomaskētu ādas tumšās vietas un nepilnības, vai kā tonālo krēmu, uzklājot visai sejai. Lai izgaismotu un izceltu noteiktus ādas laukumus, izvēlies gaišāku toni, bet nevainojamai konturēšanai – tumšāku. Īpaši elastīgs divpusējs aplikators nodrošina nevainojamu grima uzklāšanu. Cena: 30,49 €.

Vēl izteiksmīgāk

Rouge Dior Forever Liquid ir pirmā šķidrā matētā lūpu krāsa ar izteiktiem krāsu pigmentiem, kas neatstāj nospiedumus (arī uz sejas maskas!). Neizsmērējas, nesaveļas un lepojas ar 12 stundu noturību. Vieglā, gaisīgā formula garantē – nekādas velkošas sajūtas, absolūts komforts! Cena: 42,80 €.