foto: Publicitātes
Zīmols "Ivo Nikkolo" prezentē savu pārejas kolekciju un brīvā laika apģērbu līniju
Mode
2021. gada 31. marts, 05:15

Zīmols "Ivo Nikkolo" prezentē savu pārejas kolekciju un brīvā laika apģērbu līniju

Reklāmas projekts

Jauns.lv

"Baltika Group" vienīgais zīmols "Ivo Nikkolo" tiek atjaunots un iepazīstina ar pārejas kolekciju, kurā no vecā zīmola pārtop jaunā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sākot ar 2021. gada pavasara/vasaras sezonu zīmols "Ivo Nikkolo" apvieno sevī divas "Baltika Group" sieviešu apģērbu kolekcijas - "Monton" un "Ivo Nikkolo", un prezentē jauno "Ivo Nikkolo" pārejas kolekciju, kas aizsāk jaunu ēru atjaunotajam "Ivo Nikkolo" zīmolam.

Pārejas kolekcija šajā sezonā būs atrodama esošajos "Monton" zīmola veikalos Baltijas valstīs, kā arī nesen atjaunotajā e-veikalā.

Papildus apģērbu kolekcijai, īpaša nozīme turpmāk tiks piešķirta aksesuāriem. Sākot no šīs sezonas aksesuāri kļūs par atjaunotajā zīmolā "Ivo Nikkolo" svarīgu stratēģisku līniju - jaunā somu, apavu, šaļļu un jostu kolekcija jau ir pieejama, piedāvājot premium kvalitātes izstrādājumus un piešķirot lielisku akcentu "Ivo Nikkolo" apģērbu kolekcijai. Aksesuāros, kas galvenokārt ir ražoti Itālijā, uzsvars likts uz dizainu, tendencēm un kvalitāti, kas arī ir galvenās atjaunotā "Ivo Nikkolo" zīmola iezīmes. Martā, īsi pirms Igaunijas veikalu slēgšanas saistībā ar Coviid-19 ierobežojumiem, Tallinā, tirdzniecības centrā "Viru Keskus" tika atvērts atsevišķs "Ivo Nikkolo" aksesuāru veikals, kas iepazīstināja ar pārmaiņām zīmola piedāvājumā.

Atjaunoto "Ivo Nikkolo" zīmolu var raksturot divos vārdos - sievišķīgs un daudzveidīgs. "Ivo Nikkolo" pavasara/vasaras kolekcijas apģērbi un aksesuāri ir piemēroti straujajām pandēmijas ieviestajām korekcijām mūsu ikdienas dzīvēs - tieši tādēļ kolekcijas izstrādājumi ir viegli kombinējami ar citiem apģērbiem atbilstoši dažādiem dzīves notikumiem.

Brīvā laika apģērbs jeb athleisure wear, kas sevi kā spēcīgu modes tendenci pieteica jau 2020.gadā, kad neērti laiki atgrieza ērtu apģērbu mūsu dzīvē, noteikti ir uz palikšanu. "Ivo Nikkolo" brīvā laika apģērbu līnijā Ilgtspējīgam dizainam un audumam tiek veltīta galvenā uzmanība.

"Ivo Nikkolo" brīvā laika apģērbu līnija piemērota kā darbam no mājām, tā arī laiskai brīvā laika pavadīšanai, un, protams, ikdienas pienākumu veikšanai. Tajā pašā laikā kompromiss attiecībā uz  stilu ir pilnīgi izslēgts.

"Ivo Nikkolo" pārejas kolekcija un brīvā laika apģērbu līnija

"Baltika Group" vienīgais zīmols "Ivo Nikkolo" tiek atjaunots un iepazīstina ar pārejas kolekciju, kurā no vecā zīmola pārtop jaunā.

gallery icon
10


Iepazīstiet brīvā laika apģērbu kolekciju, ar pievilcīgajiem sportiskajiem kostīmiem, vienkāršajiem organiskās kokvilnas un ērtās trikotāžas izstrādājumiem atjaunotajā "Ivo Nikkolo" e-veikalā www.ivonikkolo.com

Raksts sadarbībā ar "Ivo Nikkolo"

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās