foto: Publicitātes foto
Laurèl rudens/ziema 2019 “Viņas stāsts”
Mode
2019. gada 20. septembris, 13:19

Laurèl rudens/ziema 2019 “Viņas stāsts”

Jauns.lv

Viņas Sapņi. Viņas Pasaules redzējums. Viņas Iedvesma. Viņas Mīlestība. Viņas Kaislība. Viņas Noslēpumi. Viņas Atmiņas. Viņas Sievišķība. Viņas Individualitāte. Viņas Personība. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Herstory” (“Viņas stāsts”) – tā nosaukta zīmola Laurèl jaunākā rudens/ziema 2019 kolekcija. “Valkājiet to apģērbu, kas patīk, un esiet tā, kas vēlaties būt” – tieši tādu padomu sniedz zīmola galvenā dizainere Elisabeth Schwaiger. Sievietes, kurām ir veltīta šī kolekcija, ir emocionālas un neatkarīgas, viņām ir spēcīgs raksturs, viņas aizstāv savas vērtības, ir sapņotājas, zinātkāras un par apkārtējo pasauli interesējošas personības.

“Mode” ir lielisks pašizteksmes instruments. Tā dod unikālu iespēju neverbāli komunicēt un stāstīt par sevi bez vārdiem. Jaunā rudens/ziemas kolekcija ir domāta, lai atklātu katras sievietes neatkartojāmo skaistumu, kas nāk no iekšējām dzīlēm un ir nesaraujami saistīts ar viņas raksturu, pašnovērtējumu un pašizpausmi. 

Viņas sapņi

Jaunās sezonas tendences ir balstītas uz stilistiskiem kontrastiem: sievišķība stāv blakus vīrišķīgiem tēliem, greznība mijas ar minimālismu, brīvs ikdienas stils ar eleganci. Stepētas dūnu jakas lieliski saskan ar viegliem un gaisīgi plisētiem svārkiem; garās kleitas ar trapeces formu viktorijas laikmeta stilā tiek piedāvātas komplektā ar bieziem trikotāža auduma mēteļiem, savukārt sporta bikses papildina elegantas blūzes. Biznesa kostīmi izskatās tiešām iespaidīgi komplektā ar ikdienas stila jakām ar kapuci, liekot uzsvaru uz gaidāmas sezonas tendencēm. 

foto: Publicitātes foto

Viņas pasaules redzējums

Laurèl rudens/ziemas 2019 kolekcija piedāvā plašu audumu un materiālu izvēli: biezie stepēti audumi nodrošina papildus ērtumu un komfortu, veidojot iespaidīgus koptēlus. Trikotāža, ieskaitot maigo alpaku, ir pārstāvēta kolekcijā ar apjomīgiem un brīviem siluetiem, kas atbilst šīs sezonas modes tendencēm. 
Smalkais zīds un vilna harmoniski savienojas vienā veselumā ar universāliem un inovatīviem audumiem un neilonu. 

Dzīvnieciskie zebras un leoparda raksti  tiek papildināti ar zirņu un ziedu motīviem, kas savstarpēji tiek kombinēti ar rūtiņām un līnijām, spilgtas abstrakcijas tiek papildinātas ar komuflāžas motīviem. Šādas drosmīgas un spilgtas kombinācijas palīdzēs katrai sievietei būt unikālai un izcelties pelēcīgajās pilsētas ielās. 

foto: Publicitātes foto

Viņas iedvesma

Galvenā jaunās sezonas īpatnība ir kontrastu spēle. Romantiskā palete, kas sastāv no fuksiju rozā nokrāsas, orhideju un brūkleņu krāsas, kuras tiek papildinātas ar gaišām pērļu un bēšu toņu niansēm. Šādas kombinācijas piešķir koptēlam papildus sievišķību, liekot uzsvaru uz tēla kopējo raksturu un detaļu nozīmību. 

Spilgti sarkanais, ugunīgais čili un neona oranžā krāsa lieliski savstarpēji kombinējas ar klasiski tumši zilo krāsu.

Pasteļkrāsas, piemēram, gaiši rozā, apvienojas ar tumši zaļo skuju krāsu. Dabas krāsu palete: medus-sinepju un kamieļkrāsa piešķir tēlam papildus eleganci. Klasiskiem un dzirkstoši elektriskiem toņiem savienojoties, veidojas unikāla mūsdienu ekletika. 

foto: Publicitātes foto

Viņas mīlestība

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Galvenie Laurèl rudens/ziemas 2019 kolekcijas hiti ir nevainojama elegance, spožs 60. gadu retro šiks, koptēlā greznība un savstarpēja rakstu kombinēšana. 

Šīs modes sezonas vadmotīvs ir apģērba kombinēšana vairākās kārtās, kas ļauj apvienot audumus, faktūras un rakstus. Krāšņas jostas un izsmalcinātas detaļas akcentē jostasvietu, jebkuram tēlam pievienojot sievišķīgus pieskārienus. 

LAUREL jaunā kolekcija pieejama  Sky&More shop-in-shop.
Adrese: i/c Sky&More, Duntes ielā 19 A, Rīgā (2. stāvā).

foto: Publicitātes foto