foto: instagram.com/dgbeauty
Smaržu jaunumi: ceļojums uz Itāliju, "Gucci" puķu dārzs un aromāts veiksmei
2019. gada 29. augusts, 17:11

Smaržu jaunumi: ceļojums uz Itāliju, "Gucci" puķu dārzs un aromāts veiksmei

Pastaiga

"Pastaiga" vērtē trīs jaunas smaržas - "Gucci Flora Emerald Gardenia", "Bottega Veneta" smaržu kolekcijas "Illusione" jauno sieviešu aromātu un "Dolce&Gabbana" jaunumu "Peony".

Ziedu dārza papildinājums

Gucci Flora Emerald Gardenia ir jauna versija aromāta Flora puķu dārzā. Tas iesākas ar vieglām bumbiera, citrona un arbūza notīm, kas saplūst ar gardēnijas, frandžipani un lotosa notīm smaržu viducī. Pār šo augļu un ziedu maisījumu virmo sandalkoka, ciedra koksnes un muskusa aromāts. Sievietei, kura atklājusi savu izpratni par skaistumu un jutekliskumu. Cena: € 86 (EdT, 50 ml).

foto: Publicitātes foto

Ceļojums uz Itāliju

Bottega Veneta smaržu kolekcijas Illusione jaunais sieviešu aromāts uzbur tipisku Itālijas noskaņu. Šo koksnes un ziedu kompozīciju radījušas parfimēres Annika Menardo un Amandīna Klērka-Marī. No bergamotes un upenes sākuma notīm uzšķiļas ūdens vieglums, kas savijas ar apelsīna ziediem un zaļo vīģi, bet noslēdzas ar olīvkoka un tonkas pupiņu dvesmu. Cena: € 76 (EdP, 30 ml).

foto: Publicitātes foto

Aromāts veiksmei

Dolce&Gabbana Peony nosaukums var maldināt, jo šo ziedu nots ir tikai neliela daļa no bagātīgās buķetes. Aromāts iesākas ar piparu esenci, bergamoti un pačūliju, sirds notīs atveras peonija, kuru papildina roze un frēzija, bet smarža izgaist ar dzeltenās plūmes un koksnainās dzintara nots vēsmu. Starp citu, Āzijā peonija ir veiksmes, veselības un bagātības simbols. Cena: € 67 (EdP, 30 ml).