foto: instagram.com/sisleyparisdanmark/
Kopjošās kosmētikas jaunumi: pret saules un pilsētvides negatīvo ietekmi
2019. gada 24. jūnijs, 09:50

Kopjošās kosmētikas jaunumi: pret saules un pilsētvides negatīvo ietekmi

Una Ulme

Pastaiga

"Pastaiga" apskata, kas jauns un interesants radīts kopjošās kosmētikas jomā.

Pret saules gaismas nelietībām

Ādas novecošanu UV starojuma ietekmē sauc par fotonovecošanu, tāpēc, lai mēs neizskatītos vecākas nekā vēlamies, vasarā āda ir jāsargā no saules katru dienu! Sisley jaunums –pretnovecošanas krēms Sunleya ar SPF 50+ stiprina kolagēna un elastīna šķiedras, mitrina ādu, novērš pigmentācijas veidošanos un sargā no UVA un UVB stariem. Viegla tekstūra un atsvaidzinošs aromāts. € 207 (50 ml).

Koriģē un aizsargā

Arvien vairāk produktu, kas paredzēti ikdienas lietošanai, ir apgādāti ar spēcīgiem saules aizsargfiltriem. Payot krēms ar toni Uni Skin CC piedāvā SPF 30, bet Crème N2 – pat SPF 50+ līmeņa aizsardzību. Šie universālie krēmi koriģē ādas nepilnības, maskē apsārtumu, izlīdzina ādas toni un padara to starojošu. € 39,99 (40 ml).

foto: Publicitātes foto

Dabiska aizsardzība

Mádara saules aizsargkrēms sejai Plant Stem Cell ar SPF 30 mitrina un atjauno ādu, nodrošinot arī plaša spektra aizsardzību pret UVA/UVB starojumu. Krēma inovatīvā sastāvdaļa – ziemeļu pūķgalves cilmes šūnas ir spēcīgs antioksidants un palīdz neitralizēt pilsētvides negatīvo ietekmi uz ādu. Patīkama tekstūra ar vieglu toni, kas ideāli piemērojas sejas ādai. € 29 (40 ml).

foto: Publicitātes foto

Japānas un Francijas simbioze

Dizaina viesnīcas Grand Poet Hedonic SPA būs vienīgā vieta Baltijā, kur pieejama luksusa kosmētika EviDenS. Par godu šim notikumam Rīgā bija ieradies zīmola izveidotājs francūzis Šarls Eduārs Barts, kurš apbūra klātesošos ar iedvesmojošu stāstu par šīs kosmētikas tapšanu, kas radīta kā veltījums viņa sievai japānietei.

Tāpēc zīmols apvieno Japānas filozofiju un augstās prasības ar franču pieredzi, izejvielām un luksusu. Visu zīmola produktu sastāvā ir trīs dažādu izmēru molekulu kolagēns (tam nav analoga pasaulē), kas ādas virskārtā neļauj iztvaikot mitrumam, bet dziļākos tās slāņos piedalās mūsu pašu kolagēna sintēzē.

foto: Publicitātes foto

Aromterapija vannai

Biotherm sērijas Bath Therapy trīs dažādu aromātu līnijas papildinājuši jauni produkti: dušas želeja un roku krēms. Aromātiskā dušas želeja ādu ne vien attīra, bet arī mitrina un mīkstina, bet roku krēmam piemīt ādu atjaunojoša iedarbība. Dabai draudzīgs saturs un iepakojums. Uzmundrinoši un patīkami aromāti.

foto: Publicitātes foto