foto: instagram.com/shiseido
Kopjošās kosmētikas jaunumi: superēdiens ādai un neirozinātne pret novecošanu
2019. gada 4. maijs, 13:54

Kopjošās kosmētikas jaunumi: superēdiens ādai un neirozinātne pret novecošanu

Pastaiga

"Pastaiga" apskata, kas jauns un interesants radīts kopjošajā kosmētikā.

Superēdiens ādai!

Dienas SPA centrs Taka Spa aicina uz jauno Elemis mirdzuma sejas procedūru Superfood, kurā katrs produkts darbojas kā sevišķi jaudīgs ēdiens sejai. Izsmalcinātā Elemis kosmētika un atbilstoša masāžas tehnika ļaus atbrīvoties no noguruma un palīdzēs ādai atgūt veselīgu svaigumu. € 85 (1h 15).

foto: Publicitātes foto

Saglabāt ādas jaunību

Franču zīmola Institut Esthederm Paris laboratorijā radītā produktu līnija Excellage balstās uz ādas šūnu savstarpējo mijiedarbību, kam ir būtiska nozīme ādas veselības uzturēšanā. Šāda pieeja nodrošina ilgnoturīgu kopšanu, palīdzot atjaunot ādas dziļāko slāņu blīvumu.  Excellage serums, krēms un acu krēms būs ideāli sabiedrotie sievietei, kura vēlas novecot skaisti, harmoniski sadzīvojot ar saviem gadiem. Serums € 110 (30 ml), krēms € 107 (50 ml), acu krēms € 75 (15 ml).

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Neirozinātne un kosmētika

Pēc līnijas Essential Energy zīmols Shiseido laidis klajā vēl inovatīvāku produktu sēriju – Benefiance. Papildinot neirozinātnes sasniegumus ar iedarbīgām pretnovecošanās sastāvdaļām, šie produkti gādā par gludāku, maigāku un tvirtāku sejas ādu. Savukārt aktivizējot bioloģiskos mehānismus, tiek uzlabotas ādas pašaizsardzības spējas. Krēmiem ir viegli samtaina konsistence un nomierinošs aromāts. € 94,50 (50 ml).

foto: Publicitātes foto

Ādas mitrināšanai naktī

Origins jaunums – mitrinošais nakts serums Plantscription™ Retinol rūpējas par šūnu atjaunošanos naktī, tādējādi palēninot ādas novecošanas procesus. Sastāvā retinols un augu ekstrakti, kas ļauj no rīta pamosties ar svaigu un atpūtušos sejas ādu. € 66 (30 ml).

foto: Publicitātes foto

Mūsdienīga pieeja ādas aizsardzībai

Mēs dzīvojam laikā, kad āda ir jāsargā ne tikai no saules un apkārtējās vides piesārņojuma. Datora ekrāns, mobilās ierīces, mājas elektronika – tas viss ietekmē ādas šūnu atjaunošanās spējas. Sisley jaunums Sisleyouth Anti Pollution ar augstu aktīvo vielu un antioksidantu koncentrāciju aizsargā ādu pret visiem iepriekšminētajiem faktoriem, vienlaikus to spēcīgi mitrinot. € 158 (40 ml).

foto: Publicitātes foto

Tēmas