foto: https://www.instagram.com/madaracosmetics/
Serums sausai ādai, vasks sejas liftingam: radīti jauni kopjošās kosmētikas līdzekļi īpaši ziemai
2019. gada 15. janvāris, 12:33

Serums sausai ādai, vasks sejas liftingam: radīti jauni kopjošās kosmētikas līdzekļi īpaši ziemai

Una Ulme

Pastaiga

Pašmāju zīmols MÁDARA radījis serumu ar probiotiķiem Infinity Drops, kas palīdz ādas imunitātei, stiprinot tās aizsargbarjeru. Ziemā, kad aktuālas ir sausas ādas problēmas, vērts izmēģināt Declaré serumu ar aļģu koncentrātu. Savukārt Lancôme jaunās sejas maskas sastāvā ir bišu un karnaubas vasks, kā arī šī sviests un augu ekstrakti. Pastaiga apskata, kas ievērības cienīgs radīts kopjošajā kosmētikā.

Atklāt ādas patieso potenciālu

MÁDARA jaunums – serums ar probiotiķiem Infinity Drops palīdz ādas imunitātei, stiprinot tās aizsargbarjeru, kontrolējot iekaisuma procesus un stabilizējot mikrofloru. Tādējādi āda tiek pasargāta no ārējās vides ietekmes, atjaunošanās procesi notiek aktīvāk, uzlabojas ādas mitruma līdzsvars un tekstūra. Serumu iesaka lietot kopā ar probiotisko esenci Infinity Mist, kas satur hialuronskābi un novērš sausuma sajūtu. € 90 (komplekts).

foto: Publicitātes foto

Tieši mērķī

DermaOxy skābekļa terapijas procedūru jau esam iepazinuši, un tagad pie mums pieejama arī šā dāņu zīmola kosmētika lietošanai mājās. Produktu sastāvs ir patiešām izcils, un optimāli kombinētās aktīvās sastāvdaļas mijiedarbojas ar ādu, stimulējot tās dabīgos pašatjaunošanās procesus. Sastāvdaļas ir bioloģiskas izcelsmes, turklāt tās ir dažāda molekulāra izmēra, lai nokļūtu tieši tur, kur tas paredzēts. € 61,70 (sejas krēmi).

foto: Publicitātes foto

Vasks liftingam

Lancôme līnijas Renergie Multi-Lift sejas maskas sastāvā ir bišu un karnaubas vasks, kā arī šī sviests un augu ekstrakti. Tie ir spēcīgi mitrinātāji, kas uzlabo ādas elastību un padara izteiktāku sejas kontūru. Var lietot kā ekspresmasku, taču, ja āda ir izteikti sausa, to vēlams atstāt uz nakti.

Ardievas sausai ādai!

Ziemā, kad aktuālas ir sausas ādas problēmas, iesakām izmēģināt Declaré Ocean’s Best Hyalurontriple Booster koncentrātu. Trīs veidu hialuronskābe kopā ar aļģu ekstraktu un pentavitīnu mitrinās ādu kā no ārpuses, tā dziļākos slāņos. Vienlaikus serums veidos plānu aizsargkārtiņu, kas pasargās ādu no ārējās vides ietekmes, novērsīs tās jutību un apsārtumu. € 49 (50 ml).

Jauna kosmētikas ražotne

Latvijas kosmētikas tirgū jau kādu laiku darbojas dabiskās kosmētikas zīmols Līga Nature SPA, kurš sāka ar dažiem produktiem, kas papildināja skaistumkopšanas salona piedāvājumu, bet nu atvēris savu ražotni Valmieras pusē. Ražošanas process ir daļēji mehanizēts, saglabājot roku darbu, lai ikviena produkta tapšana tiktu pieskatīta, nodrošinot augstu kvalitāti. Šobrīd zīmols piedāvā kopumā aptuveni 60 dažādus produktus sejas un ķermeņa kopšanai no dabiskām izejvielām.

foto: Publicitātes foto

Jauna procedūra sejas ādas uzmundrināšanai

Ziemā, kad ādai trūkst vitamīnu un tai nepieciešams tonuss, iesakām Taka SPA jaunumu – The Organic Pharmacy enzīmu pīlinga un C vitamīna procedūru. Vispirms tā palīdz ādu atbrīvot no sabiezējušā ragvielas slāņa un izlīdzina sejas toni. Pēc tam āda tiek palutināta ar masku, kuras sastāvā ir rožu ziedlapiņas, baltie māli un pienskābe. Otrs procedūras posms ir aromātiska sejas masāža un kolagēna maska, kas palīdz atbrīvoties no pietūkuma un sniedz liftinga efektu. Perfekta procedūra, ja vēlies, lai āda atgūst svaigumu un starojumu! € 85 (viena stunda).