foto: Mark Litvyakov
Rīgas modes nedēļas 4.diena: "One Wolf", "Bergs Privé", "Ivo Nikkolo" un "Katya Katya London"
Mode
2018. gada 27. oktobris, 13:50

Rīgas modes nedēļas 4.diena: "One Wolf", "Bergs Privé", "Ivo Nikkolo" un "Katya Katya London"

Jauns.lv

Rīgas modes nedēļas ceturtajā dienā savas jaunākās pavasara/vasaras 2019 kolekcijas izrādīja zīmoli "One Wolf", "Bergs Privé", "Ivo Nikkolo" un "Katya Katya London".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

One Wolf

Zīmola unisex pret-a-porter kolekcijas apvieno ērtu un dinamisku pilsētvides funkcionalitāti ar radošumu, neatkarību, neparastu stila izjūtu un inteliģenci.

foto: Mark Litvyakov

One Wolf raksturīgas drosmīgas līnijas, atšķirīgi silueti, mūsdienīgs neapstrādāts džinss, klasiskā melnā un baltā krāsa, kā arī pilsētvides ainavas toņi. One Wolf ir ielu stila modes zīmols, kuru 2010.gadā dibināja Latvijas modes dizainere Agnese Narnicka. 

Rīgas modes nedēļa: One Wolf pavasara/vasaras 2019 kolekcija

gallery icon
72

Bergs Privé

Zīmola Bergs Privé kolekcijās tiek izmantots augstas kvalitātes tekstils no dabīgiem materiāliem – arī Latvijā austs, īpaši apstrādāts vilnas audums kopā ar alpaku un zīdu.

foto: Mark Litvyakov

Zīmolu Bergs Privé radījušas trīs latviešu dizaineres: Agita Lesniece, Jūlija Vasiļjeva un Ilze Priede-Kļaviņa. 

Rīgas modes nedēļa: Bergs Prive pavasara/vasaras 2019 kolekcija

gallery icon
79

Ivo Nikkolo

Ivo Nikkolo kolekcijas ir paredzētas tam, lai atbilstu mūsdienu lietišķās sievietes augstajām prasībām un dzīvesveidam.

foto: Mark Litvyakov

Izcilās kolekcijas, kurās izmanto Eiropas augstākā klases audumus un augstākās kvalitātes ražošanu, atspoguļo  mūsdienīgas modes tendences, tomēr tās vienmēr ievēro zīmola unikālā dizainera rokrakstu. 

Rīgas modes nedēļa: Ivo Nikkolo pavasara/vasaras 2019 kolekcija

gallery icon
61

Katya Katya London

Zīmols Katya Katya London specializējas īpaši sievišķīgu tērpu veidošanā, iedvesmojoties no vintāžas stila, rada demi-couture līgavu kleitas un kleitas īpašiem pasākumiem. Zīmols piedāvā arī individuālu pasūtījumu veikšanu. 

foto: Mark Litvyakov

Katya Katya London kleitas ir izsmalcinātas un elegantas, darinātas izmantojot ļoti delikātus mežģīņu elementus un rokām izšūtas detaļas.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Rīgas modes nedēļa: Katya Katya London pavasara/vasaras 2019 kolekcija

gallery icon
64

Amoralle

Modes zīmola Amoralle [amoràl] radītāja Inese Ozola ir viena no veiksmīgākajām zeķu, veļas un nakts tērpu dizainerēm Ziemeļeiropā.

foto: Mārtiņš Ziders

Amoralle zīmolu raksturo sievišķība, greznas detaļas un auguma formu izceļoši silueti. Katrs modelis tiek darināts ar rokām no augstākās kvalitātes zīda un mežģīnēm, piešķirot īpašu uzmanību detaļām.

Par zīmola Amoralle radītajām kolekcijām ar atzinību izsakās Vogue Italy, Marie Claire Italy, Cosmopolitan Russia un citu starptautisko modes izdevumu redaktori.

Rīgas modes nedēļa: Amoralle pavasara/vasaras 2019 kolekcija

gallery icon
36

Šobrīd zīmola Amoralle produkcija ir pieejama 27 veikalos un butikās Lielbritānijā, Austrālijā, Vācijā, Francijā, Saūda Arābijā, Nīderlandē, Krievijā, ASV u.c. valstīs.

Rīgas modes nedēļa: bērnu modes skate

gallery icon
120