foto: instagram.com/biotherm
Vai skābekļa ādai var būt par daudz? Jauni serumi, produkti ar aļģēm un kulta sastāvdaļu - melnās rozes ekstraktu
Biotherm radītā jaunā ādas kopšanas līdzekļu sērija attīra un atjauno ādu, vienlaikus to bagātinot ar skābekli.
2017. gada 20. septembris, 15:15

Vai skābekļa ādai var būt par daudz? Jauni serumi, produkti ar aļģēm un kulta sastāvdaļu - melnās rozes ekstraktu

Una Ulme

Pastaiga

Žurnāls "Pastaiga" apskata jaunākos produktus ādas kopšanai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aveņu augu cilmes šūnas eļļā

Elemis pretnovecošanās sejas eļļai Pro-Definition izmantota aveņu augu cilmes šūnu tehnoloģija, kas palīdz barot ādu un izlīdzina sejas krāsu. Eļļa nostiprina ādas ārējo aizsargslāni, arī tonizē un atjauno, uzlabojot tās elastību.

A post shared by ELEMIS (@elemis) on

Ādas atjaunošanai naktī

ESPA jaunais nakts serums Tri-Active™ Advanced ar augu ekstraktiem un kofeīnu pastiprina ādas šūnas atjaunošanās procesus nakts laikā un uzlabo ādas aizsargfunkcijas. No rīta āda ir atpūtusies, veselīga, ar izlīdzinātu toni un maigu tekstūru. € 62.

Risinājums jutīgai ādai

Lancôme jaunums – serums ar antioksidantiem Advanced Génifique Sensitive veic divus būtiskus uzdevumus: mazina ādas jutīgumu un aktivizē šūnu atjaunošanos. Produkts nomierina ādu un sniedz tai svaiguma sajūtu.

Skābekļa deva sejai

Jaunā Biotherm ādas kopšanas līdzekļu sērija Skin Oxygen Depolluting attīra un atjauno ādu, vienlaikus to bagātinot ar skābekli. Satur hlorellas aļģu ekstraktu, kam piemīt detoksificējoša iedarbība. € 30 (losjons), € 56 (atvēsinoša želeja), € 51 (serums).

A post shared by BIOTHERM (@biotherm) on

A post shared by BIOTHERM (@biotherm) on

Melnās rozes spēks

Kosmētikas zīmola Sisley kulta sastāvdaļa – melnās rozes ekstrakts izmantota arī jaunajā sejas kopšanas līdzeklī Black Rose Skin Infusion. Ar antioksidantiem, augu ekstraktiem un ziedu ēteriskajām eļļām bagātinātais krēms mitrina, aizsargā no brīvo radikāļu iedarbības, uzlabo ādas elastību un piešķir tai vieglu mirdzumu. € 145.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās