Sieviešu alkoholisms: Slēptās briesmas aiz vīna glāzes…
foto: Publicitātes foto / AdobeStock
Esi vesels
2024. gada 2. septembrī, 09:00

Sieviešu alkoholisms: Slēptās briesmas aiz vīna glāzes…

Reklāmas projekts

Vai esat pamanījuši, kā vakara vīna glāze bieži pārvēršas par neatņemamu ikdienas rituālu? Sākumā tas šķiet nevainīgi, bet laika gaitā šī glāze var kļūt par atkarības cēloni. Alkoholisms sieviešu vidū kļūst arvien izplatītāks, un tas atšķiras no vīriešu alkoholisma ar vairākiem būtiskiem faktoriem. Ir svarīgi apzināties šīs atšķirības un izprast riskus, kas saistīti ar regulāru alkohola lietošanu.

1. Kāpēc sievietes ir vairāk pakļautas alkoholisma riskam?

Sievietes fiziski un emocionāli atšķiras no vīriešiem, un tas ietekmē arī to, kā viņas reaģē uz alkoholu. Sievietēm ir mazāks ķermeņa svars un mazāks ūdens saturs organismā, kas nozīmē, ka alkohola koncentrācija asinīs palielinās ātrāk un iedarbība ir spēcīgāka. Tas var novest pie ātrākas atkarības attīstības, salīdzinot ar vīriešiem.

Turklāt sievietes bieži piedzīvo spēcīgākas emocionālas reakcijas, kuras tās mēģina nomākt ar alkohola palīdzību. Stress, trauksme, attiecību problēmas – šie faktori var likt sievietēm biežāk un intensīvāk meklēt mierinājumu alkoholā. No sākuma tas var būt tikai viena vai divas glāzes vīna vakarā, bet ātri vien tas var pāraugt ieradumā, kad vakars bez vīna šķiet neiedomājams.

2. Sociālā pieņemamība un slēptā atkarība

Sievietēm ir vieglāk slēpt savu dzeršanas paradumu. Sabiedrība bieži pieņem sievietes vakara vīna glāzi kā normu, neuztverot to kā potenciālu problēmu. Taču, kad viena glāze kļūst par divām vai trim, atkarība var attīstīties ātri un nemanāmi. Pat ja ārēji viss šķiet kārtībā, sieviete var cīnīties ar dziļu iekšēju nemieru un izmisumu, kas tiek nomākts ar alkoholu.

3. Ikkvakara vīna glāze – vai tas tiešām ir tik nevainīgi?

Vakara vīna glāze var šķist nekaitīgs veids, kā atslābināties pēc grūtas dienas, bet regulāra alkohola lietošana pat nelielos daudzumos var kļūt par atkarību. Laika gaitā sievietes var sākt justies, ka viņām ir nepieciešams dzert, lai justos labi vai spētu tikt galā ar dzīves stresiem. Un tas ir pirmais solis uz atkarības ceļu.

Atkarība kā slimība: jeb samazināta gribasspēka slazds

Alkohola atkarība ir nopietna slimība, kas ietekmē cilvēka gribasspēku. Tā samazina spēju kontrolēt savas vēlmes un pieņemt veselīgus lēmumus.

Tieši tāpēc to sauc par atkarību – tā pārņem prātu un ķermeni, padarot cilvēku atkarīgu no alkohola. Lai gan ir viegli domāt, ka varētu vienkārši pārtraukt dzert, atkarība padara to ārkārtīgi sarežģītu.

Ir būtiski, lai alkoholiķi apzinātos savu problēmu un saprastu visu par atkarību. Tas ietver izglītošanos par alkohola ietekmi uz ķermeni un prātu, kā arī par dažādām pieejamajām atveseļošanās iespējām. Palīdzība ir jāmeklē visos iespējamos veidos, ieskaitot terapijas, atbalsta grupas, medicīniskos risinājumus un preparātus  kā FACCEX.

FACCEX – Dabisks risinājums alkohola atkarības pārvarēšanai

Ja jūs atpazīstat šos simptomus vai ja jums šķiet, ka jūsu ikvakara vīna glāze ir kļuvusi par ieradumu, ir laiks rīkoties. FACCEX ir dabisks uztura bagātinātājs, kas palīdz pārvarēt alkohola atkarību. Tas ir īpaši izstrādāts, lai palīdzētu gan sievietēm, gan vīriešiem, kuri vēlas kontrolēt savu dzeršanas paradumu un uzlabot savu dzīves kvalitāti.

NOZIEDO TIKAI 3 MINŪTES UN UZZINI VISU PAR ALKOHOLA ATKARĪBU!

Skatieties šo īso video, lai uzzinātu, kā alkohola atkarība ietekmē jūsu dzīvi un ko jūs varat darīt, lai sāktu atveseļošanās ceļu:

Atceries, ka šodien ir jauna diena, un Tu vari sākt aizraujošu ceļu uz atveseļošanos un izglītošanos. Katra diena nozīmē jaunas iespējas, kas pavērsies Tev atkal. Visbeidzot - Tev noteikti izdosies! Padoties nedrīkst. Turpinot lietot alkoholu, Tu būsi daudz nelaimīgāks nekā nedzerot. Katru dienu, ko pavadi bez alkohola, ir solis tuvāk īstai, patiesai laimei.

Atmest alkoholu var šķist grūti, taču ieguvumi ir tā vērti. Samazinās sirds slimību un vēža risks, uzlabojas garīgā veselība un paaugstinās dzīves kvalitāte. Ar FACCEX palīdzību šis ceļš var būt vieglāks un efektīvāks.

FACCEX – dabisks risinājums alkohola atkarības pārvarēšanai

Ja jūs atpazīstat šos simptomus vai ja jums šķiet, ka jūsu ikvakara vīna glāze ir kļuvusi par ieradumu, ir laiks rīkoties. FACCEX ir dabisks uztura bagātinātājs, kas palīdz pārvarēt alkohola atkarību. Tas ir īpaši izstrādāts, lai palīdzētu gan sievietēm, gan vīriešiem, kuri vēlas kontrolēt savu dzeršanas paradumu un uzlabot savu dzīves kvalitāti.

FACCEX lietošanas kurss tiek raksturots kā mierīgas garīgās skaidrības periods bez nepatīkamām blakusparādībām un ieraduma veidošanās. Šis skaidrības mēnesis rada pozitīvas sajūtas un spēcīgu pamatu dzīvei bez alkohola.

Kā FACCEX darbojas?

FACCEX ir unikāls produkts, kas paredzēts alkoholiķu atbalstam un alkohola atkarības pārvarēšanai. Tā dabiskās izcelsmes sastāvdaļu kombinācija, zinātniskais pamatojums un pozitīvās lietotāju atsauksmes padara to par glābiņu cilvēkiem, kas cīnās ar alkohola atkarību.

FACCEX ir bagāts ar ekdisteroniem, flavonoīdiem, ēteriskajām eļļām, polisaharīdiem un citām dabiskām augu izcelsmes sastāvdaļām. Šīs sastāvdaļas darbojas šādi:

  1. Ekdisteroni: Šie dabiskie steroīdi palīdz uzlabot fizisko izturību un samazināt nogurumu. Tie arī veicina garīgās veselības uzlabošanos, palīdzot mazināt stresu un trauksmi.
  2. Flavonoīdi: Šie antioksidanti stiprina imūnsistēmu, samazina iekaisumu un veicina vispārējo veselību. Tie arī palīdz uzlabot garastāvokli un mazināt depresiju.
  3. Ēteriskās eļļas: Ēteriskās eļlas palīdz relaksēties un mazināt trauksmi, tādējādi atbalstot emocionālo stabilitāti.
  4. Polisaharīdi: Šie dabiskie cukuri veicina organisma detoksikāciju, uzlabo gremošanu un palīdz atjaunot organisma funkcijas pēc ilgstošas alkohola lietošanas.

FACCEX ir efektīvākais augstas kvalitātes produkts šajā jomā. Tā sastāvdaļas tiek rūpīgi izvēlētas un pārbaudītas, lai nodrošinātu maksimālu efektivitāti un drošību.

FACCEX panākumu stāsti

FACCEX ir veiksmīgi tirgū jau 8 gadus, un to ražo un izplata Latvijas uzņēmums, kas specializējies atkarību apkarošanas jomā. FACCEX formulu ir izveidojis Latvijas Organiskās sintēzes institūta zinātnieks, profesors Ivars Kalviņš. Šo gadu laikā FACCEX ir guvis plašu atzinību sabiedrībā, kļūstot par uzticamu un drošu līdzekli, kas palīdz alkoholiķiem atgūt kontroli pār savu dzīvi.

FACCEX lietotāju stāsti liecina, ka šis uztura bagātinātājs ir ne tikai pirmais Baltijā šajā nišā, bet arī efektīvs līdzeklis alkohola atkarības pārvarēšanai. Tā ilgstošā klātbūtne tirgū un pieaugošā popularitāte apliecina produkta kvalitāti un spēju palīdzēt cilvēkiem dzīvot bez alkohola.

Kā iegādāties FACCEX?

FACCEX ir pieejams gan aptiekās, gan tiešsaistē. Lai iegādātos FACCEX, apmeklējiet ražotāja mājaslapu www.faccex.com. Uzņēmums nodrošina anonīmu un ātru piegādi uz jebkuru pakomātu visā Latvijas teritorijā. Preparātu var arī pasūtīt ar kurjerpastu, ar iespēju norēķināties pie kurjera preces saņemšanas brīdī. Aptieku sarakstu, kur iegādāties FACCEX, var atrast mājaslapā.

Faccex lietošanas ieteikumi: Lai sasniegtu vislabākos rezultātus, FACCEX jālieto divas reizes dienā - no rīta un vakarā pēc ēšanas. Devas var pielāgot atkarībā no jūsu veselības stāvokļa un vajadzībām.

Sāc savas pārmaiņas jau šodien!

Negaidiet ilgāk! Apmeklējiet www.faccex.com un pasūtiet savu FACCEX jau šodien, lai sāktu ceļu uz brīvu un veselīgu dzīvi!

IZMANTO IESPĒJU!

MAINI SAVU DZĪVI!

FACCEX® - UN PRĀTS SMAIDA

FACCEX tālrunis uzziņām un pasūtījumiem: +371 20151747

APTIEKU SARAKSTS, KURĀS NOPĒRKAMS PREPARĀTS FACCEX ®

  • Rīgā - SAULES APTIEKA, Brīvības ielā 68
  • Rīgā - SAULES APTIEKA, TC “SKY&MORE”, Duntes ielā 19
  • Rīgā- APOTHEKA APTIEKA, TC “DOMINA SHOPPING”, Ieriķu iela 3, Vidzemes priekšpilsēta
  • Rīga – APOTHEKA APTIEKA, TC “SKY&MORE”,  Kārļa Ulmaņa gatve 122, Zemgales priekšpilsēta
  • Rīgā - Sarkandaugavas 1. aptieka, Patversmes ielā 1
  • Rīgā - Latvijas aptieka 11, Grebenščikova ielā 1, (Diagnostikas centrs)
  • Rīgā, Latvijas aptieka 25, Dižozolu ielā 25, (Ziepniekkalna Mego)
  • Rīgā, Latvijas aptieka 55, Rīgas ielā 33
  • Rīgā, Latvijas aptieka, Skolas iela 5 (ARS, Medicīnas centrs)
  • Rīgā, Mēness aptieka, TC “SĀGA”,  Noliktavu iela 7, Dreiliņi, Stopiņu nov.
  • Rīgā, Mēness aptieka, Matīsa iela 25
  • Rīgā, Mēness aptieka, K. Barona iela 46
  • Rīgā, Mēness aptieka, Biķernieku iela 160
  • Rīgā, Mēness aptieka, K. Valdemāra iela 112 (TC Rimi)
  • Rīgā, Kamēlijas aptieka, Brīvības iela 74
  • Rīgā, Mēness aptieka, Mazā Nometņu iela 32
  • Valmierā, Mēness aptieka, Rīgas iela 46
  • Liepājā, Mēness aptieka, Krūmu iela 41-43
  • Ventspils, Mēness aptieka, Lielā dzirnavu 24
  • Kuldīga, Mēness aptieka, Mucenieku iela 26
  • Saldus, Mēness aptieka, Slimnīcas iela 3
  • Madona, Mēness aptieka, Rūpniecības iela 49
  • Rēzekne, Mēness aptieka, Dārzu iela 28-27a
  • Daugavpils, Mēness aptieka, 15a1a
  • Jūrmalā, Mellužu aptieka, Mellužu prospekts 42
  • Jelgavā - Ģintermuižas aptiekā, Filozofu ielā 69
  • Jelgavā, "Jelgavas Pils aptieka", Akadēmijas iela 2
  • Jelgavā, Mēness aptieka, Katoļu iela 18
  • Ogrē, Latvijas aptieka 5, Rīgas ielā 33
  • Piņķos, Piņķu aptieka, Babītes nov., Jūrmalas iela 14
  • Tērvetē, Augstkalnes aptieka, "Indrāni", Augstkalnes pag.
  • Tukumā - Tukuma aptieka, Elizabetes ielā 8
  • Tukumā, Mēness iela, Pasta iela 14
  • Siguldā, "Siguldas mazā aptieka", Vidzemes šoseja 16
  • Jēkabpilī, Jēkabpils aptieka, Brīvības ielā 144
  • Rāmkalni aptieka 1, Vītiņkalni, Krustiņi
  • Jaunolaines aptieka 1, Zeiferti, Jaunolaine, Olaines pag.

Reģistrēts PVD Novērtēšanas un reģistrācijas centrā kā uztura bagātinātājs Nr. 10258

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS. UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU.