foto: Publicitātes foto
Arī sliņķi var kļūt veseli!
Esi vesels
2023. gada 20. februāris, 12:06

Arī sliņķi var kļūt veseli!

Jauns.lv

Kāpēc jūs netiekat galā ar savām slimībām? Ar savām raizēm? Esat jau visu izmēģinājuši, bet nekas nepalīdz? Vai esat vīlušies medicīnā? Bet varbūt jūs ne tur meklējāt?

“Mani sauc Silvija Linde. Esmu latviešu izcelsmes vāciete, ārste-dermatoloģe, ir sava privātprakse... Dzīve it kā izdevusies, bet veselības nav...

Psihosomatika bija mana pēdējā cerība uz atveseļošanos, jo visu pārējo es jau izmēģināju. Septiņi kolēģi – gastroenterologi, medicīnas spīdekļi, vēl divi psihoterapeiti –, bet neviens man nepalīdzēja. Es biju vīlusies gan medicīnā, gan psiholoģijā.
Uzzinot no paziņām par psihosomatikas speciālistiem Pēteri un Ēriku Antoniem, es sajutu, ka tas, ko viņi sludina, atrod atbalsi manā sirdī. Es gribēju pārliecināties pati, ka tas, ko viņi dara, darbojas.

Mani priekšstati par atveseļošanos jau bija apgriezušies kājām gaisā, kad pirms dažiem gadiem man palaimējās uzaicināt pie sevis psihosomatikas ģēniju Pēteri Antonu un viņa brīnišķīgo sieviņu Ēriku.

Par sevi vairāk nestāstīšu – pateicoties Antonu pārim, esmu laimīga, jo tagad esmu vesela! Taču izstāstīšu zīmīgāko gadījumu, ko es novēroju savā klīnikā, kamēr Antonu pāris viesojās pie manis. Kā jau teicu, esmu dermatoloģe, un man ir neārstējami pacienti. Kādai sievietei bija ūdens nepanesība – viņa vispār nevarēja mazgāties. Papildus tam viņai bija arī alerģija – nepanesa putekļus un parfimērijas smaržas. Palūdzu Pēteri pastrādāt ar šo manu pacienti, ar kuru es ar visu savu pieredzi netiku galā. Un es biju liela brīnuma lieciniece, jo biju klāt seansa laikā ne tikai kā sava pacienta ārste, bet arī kā tulce, jo Pēteris neprata vācu valodu.

Un tā – sākās seanss. Pēteris iztaujāja pacienti, kādas ir viņas veselības problēmas, es tulkoju. Pēc tam sekoja psihosomatikas seanss – Pēteris ievadīja pacienti īpatnējā stāvoklī un uzdeva viņai jautājumus, ar kuriem virzīja pacienti pagātnē, bieži jautāja, ko viņa jūt ķermenī, runāja par viņas alerģiju, līdz viņa teica, ka jūt ķermenī neparastu vieglumu, pat sāka smieties. Pēteris viņai lika mājās nomazgāties vannā, pārkrāmēt putekļainus grāmatu plauktus, paelpot vīra pēcskūšanās balzamu. Nākamajā dienā paciente ieradās starojoša, laimīga un paziņoja, ka mājasdarbs izpildīts, bet nekādu alerģisku reakciju nav bijis. Urā! To Pēteris bija paveicis vienā seansā!

To varēja izdarīt tikai psihosomatikas ģēnijs!

Es zinu, ka psihologi var izvilkt problēmu no cilvēka zemapziņas, un pacientam kļūst skaidrs, kāds ir slimības emocionālais cēlonis. Bet pacients jau neko nevar mainīt – ir pagājuši gadi psihoterapijas, bet rezultāts ir nenoturīgs. Pati tam visam esmu gājusi cauri.

Bet Antonu pāra metodikas iedarbojas tik dziļi, ka ķermenis iemācās reaģēt atšķirīgi. Tikai ieklausieties – ķermenis iemācās vairs neslimot! Mainās pacienta psihoemocionālās reakcijas, līdz ar to mainās visa dzīve.

Visvairāk Antonu pāra metodikā mani uzrunāja vienkāršība. Cik viegli izpildāmas tehnikas, ko pacients var praktizēt pats, lai nostiprinātu rezultātu! Cik maz laika tas prasa – tikai dažas minūtes dienā! Taču aiz vienkāršības slēpjas milzīga pieredze, zināšanu bagāža un Pētera un Ērikas unikālās spējas.

Es biju lieciniece arī Ērikas brīnumainām spējām. Ērikai piemīt īpašas smadzeņu spējas – viņa klausās cilvēka balsi un dzird patoloģijas pacienta ķermenī. Turklāt Ērika slīdēja ar plaukstu pa pacienta mugurkaulu un precīzi norādīja uz muskuļu blokiem. Arī nepieskaroties pacientam, nosauca ādas problēmu cēloņus – dažādu iekšējo orgānu kombināciju. Es kā dermatoloģe nespēju to izdarīt.

Paldies Jums, mani mīļie Ērika un Pēteri! Paldies no visiem maniem pacientiem, kurus Jūs izārstējāt! Dr. Silvija no Vācijas.”

Mīļie lasītāji!

Martā Ērika un Pēteris Antoni sāks klātienes nodarbības, kur arī jūs varēsiet atgūt veselību.

Ja jūsu slimība skaitās neārstējama vai jums nevar noteikt diagnozi, vai jums ir klejojošas sāpes, tad šis kurss ir domāts tieši jums.

Psihosomatika iedarbojas uz dziļākiem slimību cēloņiem gadījumos, ja jums ir:

  • paaugstināts asinsspiediens;
  • hronisks muskuļu sasprindzinājums, sāpes mugurā;
  • alerģija, astma;
  • vairogdziedzera slimības;
  • ādas slimības (neirodermīts, psoriāze u. c.);
  • kuņģa-zarnu trakta slimības;
  • artrīts vai citas autoimūnās slimības;
  • bezmiegs un citi veģetatīvās nervu sistēmas traucējumi;
  • sirds išēmiskā slimība;
  • galvassāpes, migrēna;
  • 2. tipa diabēts;
  • neauglība.

Gandrīz visas jūsu slimības ir jūsu organisma radītas, izņemot traumas un infekcijas. Un arī tad atveseļošanās ir atkarīga tikai no jums, nevis no zālēm. Ja jūsu organisms ir radījis jūsu slimību, tad jābūt arī slimības atcelšanas mehānismam. Organisms pats var šo slimību sagremot, uzsūkt un pārvērst enerģijā.

Dažādi pārdzīvojumi jūsu dzīvē izpaužas ne tikai kā emocijas, bet vienlaikus kā elektriski impulsi, hormoni un ķermeņa reakcijas. Stresu piedzīvo ne tikai prāts, bet arī ķermenis. Un sākas negatīvas pārmaiņas – sākot ar kakla iekaisumu, beidzot ar onkoloģiju.

Lai palīdzētu saviem pacientiem, Pēteris izstrādāja autormetodiku, kas apvieno gan psihosomatiku, gan neiroplastiku. Pētera seansos notiek neparastas lietas – cilvēki atveseļojas no nāvējošām diagnozēm, atrod dzīves aicinājumu un savu mīlestību, pilnīgi maina savu likteni.

Nodarbības, ko vadīs Pēteris, atklās jums, kā patiesībā strādā psihosomatika un neiroplastika, un kardināli mainīs jūsu priekšstatus par slimību cēloņiem un ārstēšanas metodēm.
Katrā nodarbībā jums radīsies kolosāla iespēja piedzīvot Pētera vadīto psihosomatisko ārstēšanu. Viss notiks līdzīgi tam, kā tas notiek arī viņa individuālajos seansos.

Turklāt arī Ērika, izmantojot savas fenomenālās spējas, dalīsies ar savu atveseļošanas pieeju, ko viņa nosauca Tabletes vietā. Tās ir tehnikas, kas daudzos gadījumos var aizvietot medikamentus.

Nodarbību laikā jūs piedalīsieties Ērikas atveseļošanās pasākumos un šūnu līmenī atjaunosiet dažādus audus.
Ērikas pieeja ir neiroplastika. Tā palīdzēs jums uzlabot asinsriti un smadzeņu darbību, atbrīvot savilktus muskuļus, atjaunot normālu asinsspiedienu un sirdsdarbību, līdzsvarot nervu sistēmas darbību, veicināt vielmaiņu u. c.

Dažas tehnikas jūs varēsiet praktizēt arī patstāvīgi, lai tiktu galā ar dažādiem nepatīkamiem simptomiem.
Šīs neiroplastikas tehnikas aizņem tikai dažas minūtes, un tāpēc arī sliņķi var kļūt veseli!

Esiet uzmanīgi! Šis kurss var izraisīt revolūciju jūsu apziņā un mainīt jūsu dzīvi par 180 grādiem. Vai esat gatavi atvadīties no savām slimībām un problēmām? Un nekad vairs neslimot?

Kurss notiks Rīgas centrā 2023.gada martā. Uzziniet vairāk par kursa norisi un par Antonu pāra darbību šeit. 

Ja jums nav iespējas piedalīties klātienes kursā, ir iespējams individuālais seanss pie Pētera, arī telefoniski vai online (26520819).