Aizmirsti par liekajiem taukiem uz visiem laikiem! Ar šo unikālo metodi viņa beidzot kļuva slaida…
Diētas
2022. gada 22. jūnijs, 09:26

Aizmirsti par liekajiem taukiem uz visiem laikiem! Ar šo unikālo metodi viņa beidzot kļuva slaida…

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Kamēr liekais svars ir jau teju katram otrajam latvietim, StockolmDiet.com uztura speciālistu komanda turpina samazināt to cilvēku skaitu, kas mocās ar lieko svaru. Šoreiz Stokholmas diēta nomest liekos kilogramus un aizmirst par veselības problēmām ir palīdzējusi Esterei Repkei. Ekskluzīvā intervijā Estere atklāj lielo noslēpumu, kā ar StocklomDiet.com ir atvadījusies no nepārliecinātības un liekiem kilogramiem uz visiem laikiem.

- Kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

Iepriekš mēģināju ievērot dažādas diētas, taču bez īpašiem panākumiem - ja arī izdevās ar mokām zaudēt kādus pāris kg, viss strauji atgriezās atpakaļ ar uzviju. Katru dienu domāju tikai par to, ka esmu resna un man palīdzēt var tikai brīnums!

- Kā Tu uzzināji par StockholmDiet.com?

Ieraudzīju internetā informāciju par Stokholmas diētu, un uztvēru to kā zīmi, ka ir vismaz jāpamēģina, jo tik daudziem cilvēkiem tieši Stokholmas diēta ir palīdzējusi.

- Kas Tevi pamudināja pamēģināt StockholmDiet.com?

Liekā svara dēļ jutos ļoti slikti un nepārliecināti par sevi. Sapratu, ka nevēlos, lai liekais svars ietekmē to, kā jūtos un kā dzīvoju, tapēc nolēmu, ka pamēģinot, neko citu, izņemot lieko svaru, es nevaru zaudēt.

- Kā notika tievēšanas process?

Tievēšanas procesu patiešām izbaudīju, patika daudzveidīgā ēdienkarte, vienmēr jutos paēdusi. Vislielākā motivācija turpināt bija nomestie kilogrami - ātri vien sapratu, ka šis plāns patiešām strādā un es īsā laikā esmu iemācīijusies, kā ēst, lai svars nenāktu klāt.

- Kad sāki pamanīt pirmos rezultātus? Kādi tie bija?

Pirmie rezultāti bija redzami ātrāk nekā es cerēju - jau 7.dienā es biju nometusi 3 kilogramus tauku. Tas deva milzu motivāciju turpināt, jo sapratu, ka šādā veidā es drīz vien būšu tieva.

- Kādas kopumā ir pārmaiņas, sajūtas pēc StockholmDiet.com?

Pateicoties Stokholmas diētai, es zaudēju ne tikai lieko svaru - mana sejas āda ir kļuvusi veselīgāka un tagad man ir vairāk enerģijas un spēka. Uzlabojās arī miega kvalitāte, nemaz nerunājot par to, cik daudz skaistāka tagad ir mana dzīve un skats uz to!

- Ko Tu ieteiktu citiem cilvēkiem, kuri arī vēlas notievēt, bet nevar saņemties sākt?

Vajag tikai sākt, pirmie zaudētie kilogrami būs lielākā motivācija turpināt. Agrāk man likās, ka tā nav taisnība, bet tagad varu iedrošināt- pamēģiniet un jūs būsiet šokā, cik ātri un viegli liekie kilogrami kūst ar Stokholmas diētu!

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar StockholmDiet.com

Tēmas