foto: Instagram @louisalmarin
Kā tikt pie Holivudas zvaigznes cienīgiem sejas vaibstiem
2020. gada 20. aprīlis, 13:55

Kā tikt pie Holivudas zvaigznes cienīgiem sejas vaibstiem

Jauns.lv

Chisell: tava seja vairs nav tikai ģenētikas veidojums.

Pastāv uzskats, ka cilvēka sejas vaibsti ir iedzimti, un pat ja tie šķiet nepievilcīgi, bez plastiskās ķirurģijas iejaukšanās tos nevar mainīt. Chisell kā vieni no dabiskās sejas vaibstu uzlabošanas nozares aizsācējiem piedāvā jaunu un vienkāršu risinājumu, kas lauž šo stereotipu. Chisell padara zīmīgu žokļa līniju pieejamu ikvienam.

Jau pirmajā pastāvēšanas gadā pašmāju uzņēmuma Chisell apgrozījums sasniedza pusmiljonu eiro, piepildot vairāk nekā 12000 pircēju sapni par izteiktiem sejas vaibstiem 100 pasaules valstīs.

Chisell dod iespēju veidot pievilcīgu žokļa līniju dabiskā veidā bez jebkādas ārstu palīdzības, bet gan trenējot žokļa muskuļus. Produkts ir ne tikai ērts un efektīvs, bet arī ļoti vienkāršs lietošanā - tas ir tāpat kā taisīt vingrinājumus presītei vai bicepsam mājās, bet šoreiz sejas muskuļiem.

Chisell silikona trenažieri, kas pēc formas atgādina dzēšgumiju, ir izgatavoti no augstākās kvalitātes silikona un novietojami uz lielajiem dzerokļa zobiem. Chisell ir izstrādāts sadarbībā ar raķešu zinātniekiem, apvienojot unikālu dizainu un drošu tehnoloģiju. Šī tehnoloģija nodrošina viendabīgu slodzi muskuļiem, garantējot labāko vingrošanas pieredzi un novēršot traumas risku.

foto: Instagram @louisalmarin

Chisell iesaka košļāt produktu, veicot vingrinājumus, 10-15 minūtes dienā, 3-4 reizes nedēļā, lai panāktu iespaidīgu rezultātu jau pēc 2-3 mēnešiem.

Produkts un vingrinājumi palīdz trenēt masseter muskuļus, veidojot izteiksmīgāku un pievilcīgāku žokļa līniju kā seksīgākajiem Holivudas aktieriem. 

Izstrādājot Chisell, liela uzmanība tika pievērsta dizainam. Chisell piedāvā vīriešiem premium klases produktu, kas ērti novietojams vannas istabas skapītī vai kabatā. Turklāt līdzi nāk izsmalcināts un ūdensnecaurlaidīgs futlāris, kuru novietot kopā ar zobu birsti un mutes skalošanas līdzekli jaunai un svaigai košļāšanas un mutes kopšanas pieredzei.

Mūsdienās cilvēki bieži vien sapņo, bet neuzdrīkstas rīkoties. Chisell aicina nebaidīties no pārmaiņām! Chisell piedāvā viegli pieejamu un ērtu rīku, kas nodrošina efektīvu rezultātu. Turklāt tā ir vienreizēja investīcija uz visu mūžu, jo Chisell aizvietos bojātu vai nolietojušos produktu pilnīgi bez maksas. Tagad Tu esi atbildīgs par savas sejas vaibstu izteiksmīgumu un pievilcību!

foto: Instagram @louisalmarin

Ļaujies pārmaiņām un iegūsti izteiksmīgu žokļa līniju kā Bredam Pitam.

Pasūti savu pirmo Chisell, kļūstot par zīmīgu sejas vaibstu guru www.chisell.eu

Reklāmas raksts sadarbībā ar Chisell