Kā nesaslimt, kad slimo visi?
Esi vesels
2020. gada 3. februāris, 07:00

Kā nesaslimt, kad slimo visi?

Jauns.lv

Vairākas reizes gadā pienāk brīdis, kad darbā slimo tiešām gandrīz visi un tik ļoti negribas saslimt arī pašam. Ikreiz, kad kolēģis nošķaudās, tā vien gribas uzreiz paslēpties aiz aizsargstikla, lai mikrobi netiek klāt. Izrādās, ir iespējams šos vīrusus un mikrobus atvairīt, turklāt, pavisam vienkārši!

Vairums kolēģi ir ļoti apzinīgi un jau pie pirmajām saaukstēšanās pazīmēm paliek mājās un, siltu zāļu tējas krūzi rokās, mierīgi ļauj organismam atveseļoties. Savukārt, ir kolēģi, kuri šķaudīšanu, aizliktu degunu un kņudināšanu kaklā īpaši nopietni neuztver un turpina savas darba gaitas kā ierasts. Bet ko darīt tiem, kuri nāk uz darbu spirgti un veseli un sēž turpat blakus šķaudošajiem? Atbilde ir pavisam vienkārša un kas vēl svarīgāk – tiešām efektīva - darba galda atvilktnē jāglabā MEDISTUS® ANTIVIRUS pastilas! Tās ir unikālas pastilas, kuras nosūkājot, uz mutes un rīkles gļotādas tiek izveidota mehāniska barjera – aizsargplēvīte, kas neļauj kakla gļotādai pieķerties vīrusiem un baktērijām, kas izraisa elpceļu infekcijas un iekaisuma slimības. 

Kolēģis šķauda? – Rīkojies!

Saaukstēšanos izraisošie vīrusi mērķē šūnās, kas atrodas mutes gļotādā un mēģina tām piestiprināties. Tieši tāpēc kņudināšanu kaklā nav ieteicams atstāt bez ievērības, jo, iespējams, tur savu darbību jau uzsācis vīruss. Ja vīrusa pieķeršanās veselajai šūnai izdevusies, patogēni tajā arī ielaužas un pārprogrammē to, lai veicinātu savu vairošanos, kā rezultātā kņudināšana kaklā var pārvērsties paaugstinātā temperatūrā, dunošā galvā un pamatīgās iesnās vai klepū. Augšējo elpceļu infekcijas, ko izraisa vīrusi vai baktērijas, gan ne vienmēr izraisa slimību.

foto: Publicitātes foto

Var tikt cauri sveikā, ja imūnsistēma spēj efektīvi aizsargāt pret patogēniem, vai arī ja barjera traucē patogēniem veselajām šūnām pieķerties. Un te arī atklājas MEDISTUS® ANTIVIRUS unikālo pastilu spēks. To sastāvā ir Kistosyn® 200 ekstrakts, kas bagātināts ar augu polifenoliem un biopolimēriem un kas veido aizsargplēvi uz kakla un rīkles gļotādas. Šajā laikā, kad apkārt slimo gandrīz visi, MEDISTUS® ANTIVIRUS pastilas ieteicams lietot profilaktiski, jo tieši tā iespējams efektīvāk sevi pasargāt no vīrusiem, gluži vienkārši neļaujot tiem tikt klāt.

Ja kāds no kolēģiem jau šķauda, pavisam noteikti ieteicams pastilas turēt atvilktnē un lēni nosūkāt pa vienai pastilai 3 līdz 6 reizes dienā. Varētu rasties jautājums, vai, regulāri un ilgstoši lietojot pastilas, nevar attīstīties rezistence un tās kļūtu mazāk efektīvas. Tomēr bažām nav pamata, jo pastilu efektivitāte slēpjas fiziskās barjeras darbībā, tāpēc rezistences attīstība nav iespējama un pastilas var lietot profilaktiski ilgstošā laika periodā. Labās ziņas ir tās, ka vīrusu laikā tāpat sevi var pasargāt arī bērni. Vienu pastilu dienā var lietot bērni no 6 gadu vecuma. Vienu pastilu trīs reizes dienā var lietot bērni no 12 gadu vecuma, ja bērna svars ir vismaz 25 kg.  

Februārī MEDISTUS® ANTIVIRUS iespējams iegādāties ar atlaidi līdz -20% aptieku tīklā Apotheka, ar atlaidi līdz -20% aptieku tīklā BENU Aptieka un ar atlaidi līdz -15% aptieku tīklā Mēness Aptieka Latvijā.

Plašāku informāciju meklējiet https://medistusantivirus.com/lv/

Reklāmas raksts sadarbībā ar Medistus® Antivirus.