foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Smagi slimo Zavorotņuku piemeklējušas jaunas nedienas
Ģimenes draugi satraukušies par slimās aktrises vīru Pjotru, kurš esot iekritis lielā depresijā.
2019. gada 9. novembris, 06:05

Smagi slimo Zavorotņuku piemeklējušas jaunas nedienas

Jauns.lv

Ar jauniem satricinājumiem šajās dienās saskārusies smagi slimās krievu aktrises Anastasija Zavorotņukas ģimene, vēsta Krievijas mediji.

Seriāla “Mana mīļā aukle” zvaigznei piestādīts 338 eiro liels nekustamā īpašuma nodokļu parāds, bet draugi tikmēr pauduši uztraukumu par aktrises vīru, kurš esot iekritis depresijā.

Kā noskaidrojis “Telegram” kanāls “Mash”, problēmas esot ar Anastastijas dzīvokli Maskavas centrā. Masu mediji šajā sakarā atgādinājuši par to, ka aktrises vīrs daiļslidotājs Pjotrs Černišovs ļoti daudz strādā, visticamāk, lai segtu sievas ārstēšanās izdevumus.

Bez piedalīšanās divos šovus viņš piekritis uzstāties arī trešajā. Ģimenes draugi norādījuši, ka Černišovs piekrītot jebkādiem augsti apmaksātiem darbiem, jo viena slimās aktrises ārstēšanās diena klīnikā izmaksājot 1408 eiro.

“Šajā situācijā, protams, nekas nevar būt labi, bet labi, ka Pjotrs vismaz darba dēļ spiests daudz ēst. Viņam vajag daudz spēka. Pirms vairākiem mēnešiem bija periods, kad viņu nācās piespiest paēst. Tādā depresijā viņš bija. Bet vispār Pjotrs, protams, ir cīnītājs un mēs viņu atbalstām, kā varam,” citēts kāds Černišova draugs.

Pēdējā neoficiālā krievu mediju rīcībā esošā informācija liecina, ka Zavorotņuka redzēta smaidīga peldamies baseinā. Taču neviena no šīm ziņām oficiāli nav apstiprināta. 

Kā jau vēstīts, Krievijas masu mediju rīcībā ir informācija, ka Zavorotņukai ir smadzeņu vēzis pēdējā stadijā, aktrise nonākusi reanimācijā, komā, un viņas dzīvība karājas mata galā. Par 48 gadus vecās aktrises veselības problēmām sāka runāt vasarā, kad viņa pēkšņi krietni pieņēmās svarā. Medijiem no Anastasijas paziņām izdevās uzzināt, ka viņai esot nopietna diagnoze - smadzeņu vēzis. Taču aktrises pārstāvji tolaik pavēstīja - nē, tādas diagnozes nav.

Zavorotņuka sūdzējusies par biežām galvassāpēm un nelabumu no rītiem, bet pati uzskatījusi, ka tas no stresa un pārpūlēšanās - seriāla "Mana mīļā aukle" zvaigznei darba netrūka. Taču, kad pretsāpju līdzekļi vairs nav līdzējuši, nācies vērsties pie speciālistiem, kas konstatējuši - pēc palīdzības viņa griezusies par vēlu.

Augustā aktrises vārds vairs nebija atrodams teātra izrāžu pieteikumos, nācās meklēt palīdzību pie speciālistiem Polijā. Bet pēc atgriešanās dzimtenē Zavorotņuku sāka aprūpēt kādā Maskavas privātklīnikā, kur ārsti nogādājuši aktrisi mākslīgajā komā un pieslēdza plaušu elpināšanas aparātu.

Anastasijai esot veiktas jau divas operācijas, no komas viņa modusies, un viens no Anastasijas draugiem – žurnālists Sergejs Majorovs –paudis cerību, ka viss vēl aktrisei var beigties labi.

Anastasija Zavorotņuka dzīvē un uz ekrāna

Foto no krievu aktrises Anastasijas Zavorotņukas "Instagram" profila.

gallery icon