foto: Publicitātes foto
Pieci iemesli, kāpēc apsvērt veļas mazgāšanu publiskā vietā. Rīgas “Laundromat” izpelnās arvien lielāku uzmanību
Rīgā vairākās vietās modernas pašapkalpošanās mazgātavas ar mājīgu dizainu ir atvēris uzņēmums “Laundromat”.
Noderīgi ikdienā
2024. gada 8. februāris, 11:24

Pieci iemesli, kāpēc apsvērt veļas mazgāšanu publiskā vietā. Rīgas “Laundromat” izpelnās arvien lielāku uzmanību

Reklāmas projekts

Jau sen esam pieraduši mājās pieejamu veļasmašīnu uztvert kā ērtību – process norit tepat blakus, nekur nav jāiet, elektroierīce pati tiek galā un signalizē, kad darbs izdarīts. Tas viss, protams, nepieminot nebūt ne lēto kopšanu un nepatikšanas, ja mašīna iziet no ierindas.

Varētu rasties jautājums – bet kādas tad ir alternatīvas? Izrādās, pasaulē jau labu laiku par normu ir kļuvusi prakse veļu mazgāt speciālās publiskās vietās – pašapkalpošanās veļas mazgātavās.

Ja kādam rodas iespaids, ka tā ir vēsma no pagātnes, tad varētu pārsteigt fakts, ka citās valstīs tas ir plaukstošs bizness un sabiedrībā gana pieprasīts pakalpojums.

Ne visu var uzticēt parastai veļasmašīnai

Lieta tāda, ka ne visus mazgāšanas darbus var uzticēt parastām veļasmašīnām.
Restorānu, viesnīcu, viesu namu, skaistumkopšanas salonu saimnieki droši vien piekritīs, ka liela izmēra, svara un apjoma tekstila mazgāšanai nepieciešamas uzticamas un jaudīgas iekārtas.

Pašapkalpošanās veļas mazgātavās, protams, var veikt arī “mājsaimniecības mēroga” mazgāšanas un žāvēšanas darbus, turklāt šajā gadījumā netrūkst plusu, piemēram, nav nepieciešamības mājās izlikt veļas žāvētāju, kas tad ilgu laiku aizņems būtisku istabas patību.

Ja šādu alternatīvu veļas mazgāšanai papēta tuvāk, atrodas vēl vismaz pieci iemesli, kādēļ šādā veidā atvieglot sev mājas darbus.

Un Latvijā ir šāda iespēja – galvaspilsētā modernas pašapkalpošanās mazgātavas ar mājīgu dizainu ir atvēris uzņēmums “Laundromat”.

1. Tas ir ātri un ērti

Cik garš ir mazgāšanas cikls, kuru parasti izvēlaties savā veļasmašīnā?

Šādās mazgātavās veļa tiek izmazgāta 30 minūšu laikā, turklāt – tiešām izmazgāta, nevis viegli izskalota.

Nav jāuztraucas par mazgāšanas līdzekļiem, jo tie ietilpst cenā un mazgāšanas ciklam pievienojas automātiski. Klients vienlaikus var darbināt vairākas iekārtas, tādējādi laika resurss tiek ļoti ietaupīts.

2. Tas ir vienkārši

Katrā “Laundromat” filiālē ir izvietotas saprotamas instrukcijas, kā izmantot šos pakalpojumus.

Ieliec mazgājamo veļu vai tekstilu veļasmašīnā, apmaksas aparātā izvēlies mašīnas numuru, mazgāšanas programmu un apmaksā. Sagaidi mazgāšanās procesa beigas un šo pašu kārtību atkārto, ja vēlies veļu arī žāvēt.

Norēķini modernās pašapkalpošanās mazgātavās – arī “Laundromat” filiālēs – iespējami gan skaidrā naudā, gan ar bezkontakta maksājumu.

Pašlaik “Laundromat” pieejams Juglā (Brīvības gatvē 432), Pļavniekos (A. Saharova ielā 30, t/c “Augusts”), Ziepniekkalnā (Dižozolu ielā 21) un centrā – (K. Valdemāra ielā 77) un jaunatklātajā filiālē K. Barona ielā 17.

Drīzumā plānots veļas mazgātavu tīklu paplašināt ne tikai Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē, bet arī lielākajās pilsētās visā Latvijā.

3. Klienta kartes priekšrocības

Katrs “Laundromat” klienta kartes īpašnieks mazgā un žāvē lētāk.

Šādu karti var ērti izņemt jebkurā filiālē – iemaksājot pirmreizējo 20 eiro depozītu, aparāts izdos klienta karti, ar kuru turpmāk varēs apmaksāt mūsu pakalpojumus.

Lojalitātes karte nodrošinās pievilcīgākas cenas visiem pakalpojumiem. Karti var atkārtoti papildināt maksāšanas aparātā par sev vēlamo summu.

4. Modernas un jaudīgas iekārtas:

“Laundromat” filiāles ir aprīkotas ar pasaulē modernākajām veļas mazgāšanas un žāvēšanas tehnoloģijām.

Pieejamas gan 9 kg, gan 17 kg veļasmašīnas, bet jaunatklātajā filiālē K. Barona ielā 17 ir arī 13 kg mašīnas.

9 kg mašīnas viegli tiks galā ar vidēja izmēra, smaguma tekstilu, apģērbu, savukārt 17 kg mašīnas ir ideāli piemērotas lielām segām, pārvalkiem, spilveniem, aizkariem un daudz kam citam.

Pieejami ir arī jaudīgi un ietilpīgi (17 kg) veļas žāvētāji, kas žāvē līdz pat 80 grādu temperatūrai.

5. Par visu padomāts

“Laundromat” filiālēs padomāts ne vien par veļas mazgāšanas procesu, bet arī par pakalpojuma saņēmēja laiku un labsajūtu.

Īpaši klientu ērtībai filiālēs ir nodrošināti veļas grozi, ar kuriem ērti pārnest veļu no veļasmašīnas uz žāvētāju.

Filiālēs ir lieli galdi, uz kuriem viegli pēc žāvēšanas apģērbu glīti salocīt transportēšanai mājup.

Ir uzgaidāmā zona, kurā var piesēst, kamēr apģērbs mazgājas, žāvējas. Un, protams, arī WiFi.

Publikācija tapusi sadarbībā ar “Laundromat”.