Garšīgi
2024. gada 3. janvāris, 07:11

VIDEO: "Mute saka – esam Latvijā!" Reiniks un Lepers slepeni nobauda "Michelin" pamanīta restorāna piedāvājumu

Jauns.lv

Lai ko arī teiktu “Google” un sociālo tīklu analītiķi, “vietas, kur labi paēst par sakarīgu cenu” ir patiesā vismeklētākā lieta latviešu vidū. Un katram no mums ir stāsti par leģendārām ēstuvēm, kuras caur vēderu atradušas ceļu uz mūsu sirdi. Nu populārais aktieris Rihards Lepers, bruņojies ar izsalkumu un slēpto kameru, dosies uz šīm vietām, lai ēstu un novērtētu.

Pārraidē “Vietējais gurmans” Rihards Lepers ievāks stāstus par unikālām, tautā mīlētām ēstuvēm un restorāniem, kas iemantojuši slavu ar prasmi pagatavot un pasniegt.

Tad aktieris dosies uz šīm vietām, lai objektīvi novērtētu kā ēdienu, tā attieksmi. Ik reizi Rihardam Leperam uz ēšanu piebiedrosies arī kāda cita sabiedrībā zināma persona.

Šī nebūs apmaksāta reklāma, jo ciemošanās notiks vienkāršu ēdāju aizsegā, līdzi ņemot slēpto kameru, kas ļaus iemūžināt maltīti un kopējo pieredzi.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Rihards Lepers ar Lauri Reiniku turpat apsnigušā pļavā nogaršoja skābeņu zupu, kupātus un desertu.

“Vietējais gurmans” savu verdiktu par ēdienu un ēstuvi paudīs ar vienu no četriem vērtējumiem – “prīmā”, “feini”, “izsalkušam derēs” vai “labāk būtu paēdis mājās”.

Jaunākajā sērijā Rihards Lepers uz pusdienām ziemīgā dienā ir paaicinājis populāro dziedātāju Lauri Reiniku.

Abi ir silti saģērbušies un atbriduši līdz restorānam “Milda”, kuru novērtējuši arī “Michelin” eksperti un kas Vecrīgā piedāvā nobaudīt autentiskas Baltijas garšas.

Reiniks un Lepers slepeni nobauda “Michelin” pamanīta restorāna piedāvājumu

Rihards Lepers uz pusdienām ziemīgā dienā ir paaicinājis populāro dziedātāju Lauri Reiniku. Abi ir silti saģērbušies un atbriduši līdz restorānam ...

gallery icon

Spriežot pēc restorāna ēdienkartes un fotogrāfijām, izcili atbilstoši sniegotai un aukstai dienai.

Abi mākslinieki turpat apsnigušā pļavā nogaršoja skābeņu zupu, kupātus un desertu. Kā viņi vērtē restorāna sniegumu – to skaties video!

Kā Rihardam Leperam ar Sandu Dejus gāja pusdienās leģendārajā veģetārajā Rīgas restorānā "Rāma", skaties šeit.