Ābolu cafe latte
foto: Serhii Yevdokymov / Alamy/ Vida Press
Īpaša ābolu laika latte.
Garšīgi

Ābolu cafe latte

Jauns.lv

Iedvesmojoties no pasaulē iecienītā kafejnīcu tīkla Starbucks piedāvājuma – īpaša ābolu laika latte.

Sastāvdaļas

3 āboli

200 ml saldā krējuma

200 ml piena

3 tases espresso kafijas

½ tējk. vaniļas cukura

Ābolus nomizo, izgriez serdi, sagriez 4 daļās un cep līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes, līdz tie ir mīksti.

Lej blenderī espresso, pienu, pievieno garšvielas, ceptos ābolus un cukuru pēc garšas cukuru. Sablendē.

Saldajam krējumam pievieno 1 tējk. cukura un uzputo.

Lej glāzēs sablendēto kafiju, rotā ar putukrējumu un pārkaisi ar kanēli. Ja vēlies, vari pārliet ar karameļu vai šokolādes sīrupu.