foto: LETA
Labdarības fonds “Sofi” Ziemassvētkos apdāvina dzīvniekus Latvijas patversmēs
Suns biedrības "Dzīvnieku pansija "Ulubele"" apsaimniekotajā Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmē "Līči".
Mūsu mīluļi
2022. gada 23. decembris, 16:16

Labdarības fonds “Sofi” Ziemassvētkos apdāvina dzīvniekus Latvijas patversmēs

Jauns.lv

Šajos Ziemassvētkos labdarības fonds “Sofi” sarūpējis dāvanas dzīvniekiem 21 dzīvnieku patversmē un organizācijā visā Latvijā. Dāvanas sakomplektētas no dažādām dzīvniekiem ikdienā nepieciešamām precēm, un tās saņems nepilni divi tūkstoši dzīvnieku.

Lai Ziemassvētkos iepriecinātu dzīvniekus, kam nav saimnieku, labdarības fonds “Sofi” tiem dāvina dažādas ikdienā noderīgas lietas, piemēram, sauso un slapjo barību, kārumus, medicīnas un higiēnas preces, rotaļlietas, nomierinošās kakla siksnas, transportēšanas būrus u.c.

Labdarības fonds “Sofi” dāvanas sagatavoja, vadoties no savām zināšanām un līdzšinējās pieredzes darbā ar dzīvniekiem. To, ka tieši šīs preces dzīvniekiem patversmēs ir ļoti nepieciešamas apstiprināja arī aptauja, ko laikā pirms Ziemassvētkiem labdarības fonds “Sofi” sadarbībā ar biedrību “pūkainis.lv” veica dzīvnieku patversmēs un citās organizācijās visā Latvijā.

“Saimnieki uz Ziemassvētkiem parasti savus astainos mīluļus iepriecina ar gardumiem, jaunām rotaļlietām vai kādu ikdienā noderīgu lietu.Taču kurš apdāvinās dzīvniekus patversmēs? Mēs gribējām iepriecināt tos, kuri vēl gaida savus īsto saimniekus atnākam! Mēs gribam būt šo dzīvnieku Ziemassvētku vecītis!

Tāpēc sagādājām dzīvniekiem Latvijas patversmēs un citās organizācijās ne tikai dāvanas, kas pildīs vēderus, bet arī tādas lietas, kas būs noderīgas ikdienā un pozitīvi ietekmēs šo dzīvnieku labklājību un veselību,” stāsta Toms Jurjevs, labdarības fonda “Sofi” dibinātājs.

Dāvanas pie dzīvniekiem ceļo sadarbībā ar “pūkainis.lv” un “Venipak”. Tās tiek piegādātas visas pirmssvētku nedēļas laikā, un tās saņem suņi un kaķi dzīvnieku patversmēs un citās organizācijās: Madonas dzīvnieku draugi, Ventspils dzīvnieku aizsardzības biedrība "Par dzīvnieku tiesībām", “Ķepu-Ķepā”, “Palīdzēsim Dzīvniekiem”, “Mežavairogi”, Valmieras dzīvnieku patversme, Liepājas pilsētas pašvaldības dzīvnieku patversme "Lauvas sirds", “TUTTI PALĪDZĪBA DZĪVNIEKIEM”, “Ar sirdi delnā”, "Felida", “Dzīvnieku Sargi”, Liepājas Kinoloģiskā Biedrība "Dzīvnieku aizsardzības grupa" Liepājas Dzīvnieku Patversmē, Auces dzīvnieku aizsardzības biedrība, Jēkabpils dzīvnieku patversme, "Labās mājas", “Astes un Ūsas”, “Ulubele”, Slokas dzīvnieku patversme, “The Animal Helpers”, “Cat Care Community” un “LIBERTA”. 

Labdarības fonds “Sofi” ir labdarības organizācija, kuras galvenais fokuss ir sniegt atbalstu bezsaimnieku dzīvniekiem un palīdzēt uzlabot to labklājību ilgtermiņā. Labdarības fonds “Sofi” palīdz ne tikai dzīvniekiem Latvijā, bet arī kara skartajiem dzīvniekiem Ukrainā. Kopš tā dibināšanas 2020. gadā Labdarības fonds “Sofi” ir viens no lielākajiem palīdzības sniedzējiem Latvijas dzīvnieku patversmēm un biedrībām, aktīvi realizējot dažāda mēroga projektus un programmas.

"Ulubele" 11 gadu svētku pasākums

Šo sestdien, 12.jūnijā, "Ulubelē" notika dārza svētki. Visi interesenti tikai aicināti iepazīt "Ulubeles Mājupceļu", dzīvnieku labturības mūsdienīgo izpratni un kopīgi ...

gallery icon

Dzīvnieku patversmē "Ulubele" notiek talka

gallery icon