foto: Publicitātes foto
 Iedvesma rudens sezonai - aromterapija un sveces
"ANIMA Candles".
2022. gada 31. augusts, 14:36

Iedvesma rudens sezonai - aromterapija un sveces

Reklāmas projekts

Lielākajai daļai smaržu cilvēkus ietekmē neapzinātā līmenī, taču apzināti pieejot sev patīkamo aromātu izziņai, iespējams pozitīvi ietekmēt un veidot savas pieredzes, mainot to, kā jūtamies.

Aromterapija

Ēteriskajām eļļām jau izsenis piedēvē spējas mainīt cilvēku bioķīmiskos procesus organismā.  Lietojot atbilstošas ēteriskās eļļas, tās var veicināt endorfīnu jeb laimes hormonu rašanos organismā. Papildus tam, ir daži pierādījumi, ka pareizs aromāts var uzlabot arī jūsu smadzeņu darbību, emocionālo, garīgo un kognitīvo stāvokli. Tāpat, piemēram, piparmētras aromātam ir labvēlīga ietekme uz izziņas funkciju. Savukārt lavanda jau izsenis ir slavena ar tās nomierinošo efektu.

foto: Publicitātes foto
Ēteriskās eļļas.

Taču katram cilvēkam ir savas individuālās vajadzības un esošie organisma resursi. Lai noteiktu kuras eļļas tieši jums palīdzēs, nepieciešams veikt aromdiagnostiku.

Diagnostikas laikā, smaržojot dažādas ēteriskās eļļas, rezultātā nonāksiet līdz jūsu individuālajām, jums vispatīkamākajām eļļu kombinācijām. Individuāli izstrādātā smarža stimulēs un atvērs jūsu esošos resursus - paaugstinās prieka līmeni, raisīs radošumu, uzlabos miega kvalitāti un nomierinās.

Ja vasarā mēs bieži uzturamies ārā, kur daba mūs burtiski piepilda ar dažādiem aromātiem, tad gada lietainākajā un drūmākajā laikā mēs biežāk uzturamies mājas, tāpēc īpaši svarīgi rūpēties, lai atmosfēra un aromāts mājās būtu patīkams un pozitīvu emociju raisošs. 

Sveces lieliski papildina interjeru, ļaujot eksperimentēt ar krāsām, faktūrām un smaržu. To iededzot, telpa iegūst pavisam citu noskaņu - siltas nokrāsas un mājīgu atmosfēru.

“Anima Candles” sveces ieskautas Latvijas dārgakmeņos

Zīmols "ANIMA Candles" jau kopš 2013. gada izgatavo sveces ar dzintaru. Dzintara klātesamība nav nejauša, svecei degot dzintars mirdz un izstaro telpā mediatīvu noskaņu.

Dzintars jeb saules akmens ir vērtīgs minerāls un tam piedēvē milzum daudz maģisku un dziedniecisku īpašību. Tas sevī glabā uzlādējošu un siltu enerģiju, tādēļ jau izsenis latvieši novērtējuši dzintara skaistumu - tas vērts krellēs,iestrādāts rotās, pat izmantots kosmētikā. Tagad dzintars ieguvis jaunu elpu, tas atdzimis svecē.

foto: Publicitātes foto
"ANIMA Candles".

"Anima Candles" ir Latvijā ar rokām darinātas sveces no ekoloģiskā sojas vaska un 100% ēteriskajām eļļām.

Vaskam saplūstot ar dzintara gabaliņiem, radušās elegantas un skaistas sveces, kas ienesīs siltumu un gaišu enerģiju ikvienā telpā. Svecei degot, dzintars rotaļājas visdažādākajās nokrāsās un ir kā dzīvības kamols tumsā

Svecēm ir vairāki dizaini, kas variē gan krāsās, gan izgatavošanas metodēs, to klāsts ir plaši pieejams. Sveču ražotnē tiek piedāvātas sveču liešanas meistarklases.

Anima midi "Dark edition" ar egles smaržu

Sojas vaska svece ar iestrādātiem dzintara gabaliņiem un egles ēterisko eļļu. Tas ir burvīgs, piesātināts aromāts!

Svecei degot, dzintars izgaismojas. Katra svece iesaiņota dāvanu kastītē, kas pildīta ar ziediem un citiem dabīgiem materiāliem.

foto: Publicitātes foto
"ANIMA Candles".

Svecei pievienota egles ēteriskā eļļa.

Sojas vaska svece ar dzintara gabaliņiem un piparmētras aromātu

Eikaliptu krāsas sojas vaska svece ar iestrādātiem dzintara gabaliņiem un svaigo piparmētras ēterisko eļļu. Kad prāts nemierīgs un gribas uzburt mierīgu mirkli, atliek iedegt šo sveci!

foto: Publicitātes foto
"ANIMA Candles".

Svecei degot, dzintars izgaismojas. Svecei pievienota piparmētras ēteriskā eļļa.

Sojas vaska svece ar dzintara gabaliņiem un lavandas aromātu

Sojas vaska svece ar iestrādātiem dzintara gabaliņiem un nomierinošo lavandas ēterisko eļļu.

Kad prāts nemierīgs un gribas uzburt mierīgu augusta mirkli, atliek iedegt šo sveci! Svecei degot, dzintars izgaismojas.

foto: Publicitātes foto
"ANIMA Candles".

Svecei pievienota lavandas ēteriskā eļļa.

Korporatīvās dāvanas

Sojas vaska sveces ar iestrādātiem dzintara gabaliņiem. Vairāk ir labāk, lai izbaudītu dzintara un gaismas saspēles maģiju! Lieliska ideja dāvanai.

foto: Publicitātes foto
"ANIMA Candles".

Svecēm degot, dzintars izgaismojas. Sveču komplekts iesaiņots dāvanu kastītē, kas pildīts ar ziediem un citiem dabīgiem materiāliem.

Melnais kubs ar dzintara logu

Melnais kubs ar dzintara logu ir lielisks papildinājums jūsu interjeram. 

foto: Publicitātes foto
"ANIMA Candles".

Anima "Dvēseles spogulis" - svečturis

Oša koka svečturis ar izstrādātu dzintara sienas lodziņu. Svecei degot, tas skaisti spīdēs un izgaismosies. Svečturī iespējams ievietot 3 tējas sveces vai vienu mazu sveci.

foto: Publicitātes foto
"ANIMA Candles".

Brīnišķīga dāvana un oriģināls interjera priekšmets, kas priecēs ilgstoši!

"Anima Candles" sveču meistarklase

Armoterapijas stikla namiņā, Sidgundā, iespējams vienlaikus atrasties telpā un baudīt dabas mainīgumu, vērot saulrietus un izmantot iespēju pabūt pašam ar sevi, lai sazemētos. Mierpilnajā stikla mājiņā grupām līdz desmit cilvēkiem iespējams pašiem ar rokām darināt sveces, pievienot sev tīkamas ēteriskās eļļas un iziet aromdiagnostiku. 

foto: Publicitātes foto
"ANIMA Candles" īpašniece Sirje Neimane.

Visi interesenti aicināti apmeklēt "ANIMA Candles" stikla namiņu rudens un ziemas periodā, izbaudot gadalaiku skaistumu apvienojumā ar vērtīgo aromterpijas rituālu.

Individuālo aromterapiju piedāvājam individuāli vienam apmeklētājam vai nelielām grupām līdz četriem cilvēkiem.

foto: Publicitātes foto
"ANIMA Candles" aromterapijas namiņš Sidgundā, Mālpils pagastā Siguldas novadā.

Ekspresdiagnostika un sveču liešana grupām no četriem līdz desmit cilvēkiem.

Sīkāk par visu iespējams uzzināt rakstot animacandles@gmail.com vai zvanot Sirjei Neimanei 29289214.

Plašāku ieskatu par sveču veidiem varat gūt www.animacandles.com.

Facebook: AnimaCandles, Instagram: _anima_candles_

Noķer maģiskus mirkļus un netveramas sajūtas - iededz "Dvēseli Dzintarā"!

Raksts tapis sadarbībā ar "Anima Candles".