foto: Publicitātes
"Wacker Neuson" – augstas veiktspējas celtniecības tehnika
Noderīgi ikdienā
2021. gada 7. jūnijs, 14:00

"Wacker Neuson" – augstas veiktspējas celtniecības tehnika

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Lai būvdarbos ieguldītais laiks un darbs tiktu izmantoti pēc iespējas efektīvāk, jāpievērš uzmanība piemērotas celtniecības tehnikas izvēlei. Tāpat tā spēlē lielu lomu arī darba drošībā un projekta galarezultātā.

Katrai izmantotajai ierīcei ir savs uzdevums, tādēļ lūkojoties pēc industriālās tehnikas celtniecības,  ainavu arhitektūras, dārzkopības un rūpniecības darbu izpildei, svarīgi izvēlēties tikai tādu tehniku, ko piedāvā uzticams zīmols. Papildus drošības sajūtu par izvēli sniegs klientu pozitīvās atsauksmes un rekomendācijas.

"Wacker Neuson" ir augstas kvalitātes celtniecības iekārtu ražotājs ar bagātu pieredzi. Ražotāja sortimentā atrodama dažāda veida tehnika būvniecības, ceļu būves, dzelzceļu būves, betona apstrādes, atkritumu apsaimniekošanas, rūpniecības, dārzkopības un komunālās saimniecības vajadzībām.

foto: Publicitātes
  • Precīzai, stabilai un efektīvai iekraušanas un izkraušanas darbu izpildei noderēs Frontālie iekrāvēji. Papildinot tehniku ar atbilstošu aprīkojumu, tas pavērs vēl plašākas izmantošanas iespējas, kļūstot par universālu vissezonas palīgu visos celtniecības un dārzkopības darbos.
     
  • Ekskavatori – kāpurķēžu ekskavatori jo sevišķi noder darbam nelielos būvlaukumos. Ekskavatoru kompaktais izmērs garantē ērtu pārvietošanos un nevainojamu redzamību.
     
  • Teleskopiskie iekrāvēji ir efektīva, jaudīga tehnika, kas ērti izmantojama jebkura izmēra platībā. Augsta celtspēja, kompakts izmērs un īpaši uzlabota redzamība ir tikai daži no teleskopisko iekrāvēju ieguvumiem. Tā izcilās manevrēšanas spējas tandēmā ar dažādiem papildinājumiem spēs nodrošināt ne tikai plašākās tehnikas izmantošanas iespējas, bet gan arī visu laiku ērtāko iekraušanas pieredzi.
     
  • Damperi – ja nepieciešama tehnika ekonomiskai un pārredzamai kravas iekraušanai, kā arī tās pārvadāšanai pat šauros, nelīdzenos braukšanas apstākļos, damperi ir īstā izvēle. Kā riteņu, tā kāpurķēžu damperi ir apveltīti ar uzticamu veiktspēju un vienkāršu vadību, pateicoties aprīkojumam ar jaudīgu hidrostatisko piedziņas sistēmu.
     
  • Sablīvēšanas tehnika nodrošinās optimālu un efektīvu sablīvēšanu ar zemu resursu patēriņu visās darbības jomās. Piedāvājumā ietilpst akumulatora, 2-taktu, 4-taktu un dīzeļdzinēju vibrokājas, kā arī vienvirziena un reversās vibroblietes un sablīves ruļļi.
foto: Publicitātes
  • Nojaukšanas tehnika – gan asfalta, gan cieta betona un citu materiālu sadalīšanai noderēs ātri, viegli un klusi dažāda veida atskaldāmie āmuri. Savukārt visa veida nojaukšanas darbiem pieejami asfalta/betona un spēka zāģi.
     
  • Betona apstrādes tehnika – vienmērīgai betona nostiprināšanai un izlīdzināšanai, kā arī citiem betona darbiem noderēs tehnika ar augstu komforta līmeni un elastīgu vadāmību lietošanas laikā. Piedāvājumā iekšējie un ārējie betona vibratori, frekvenču pārveidotāji, armatūras sējēji un betona grīdu izlīdzinātāji.
     
  • Apsildes tehnika – industriālajās vidēs jo īpaši aktuāli ir viegli pārvietojami un droši gaisa sildītāji. Konkrētas virsmas apsildei noderēs tiešie gaisa sildītāji, savukārt netiešie gaisa sildītāji izstaros siltumu bez sadegšanas kameras nogulsnēm un mitruma.
     
  • Portatīvie ģeneratori – lai nodrošinātu instrumentus ar elektroenerģiju no 4,2 līdz pat 11,9 h, izvēlieties mobilus, jaudīgus un ilgas darbības ģeneratorus. Piedāvājumā maiņstrāvas un trīsfāžu ģeneratori veselās trīs veiktspējas klasēs.
     
  • Sūkņi – piedāvājumā sūkņi ar elektrisko, dīzeļa vai benzīna motoru, kas nodrošinās uzticamu un kvalitatīvu ūdens drenēšanas procesu kā inženierbūvēs, tā būvlaukumos un pat veicot rakšanas darbus.

Vairāk par "Wacker Neuson" tehniku, pakalpojumiem un īpašajiem piedāvājumiem uzziniet šeit – wackerneuson.alfis.eu

Raksts tapis sadarbībā ar "Wacker Neuson"