Bezē deserts ar putukrējumu un "Rūdolfs" mango, kokosa krēmu
Garšīgi
2020. gada 19. marts, 10:37

Bezē deserts ar putukrējumu un "Rūdolfs" mango, kokosa krēmu

Jauns.lv

Pagatavo vienkāršu un gardu saldo desertu ar "Rūdolfs" mango, kokosa krēmu! Šis deserts garšos visiem – lieliem un maziem, to var pasniegt siltā pavasara dienā vai viesību laikā.

Nepieciešams (4 pers.):

  • 100 – 150 g bezē cepumu
  • 100 ml saldais krējums
  • 1 tējkarote cukura
  • 245 g "Rūdolfs" bio augļu krēms mango, kokoss

Pagatavošana:

1. Saputo saldo krējumu ar cukuru līdz veidojas bieza masa, sadrupina bezē cepumus.

2.    Traukā pa kārtām liec putukrējumu, bezē cepumus un "Rūdolfs" mango, kokosa krēmu un pasniedz.

3.    Ja vēlies "Rūdolfs" mango, kokosa krēma vietā vari izmantot citus "Rūdolfs" augļu krēmus, piemēram - "Rūdolfs" bio augļu krēmu bumbieris, avene, čia, vai "Rūdolfs" bio augļu krēmu zemene, upene.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar "Rūdolfs".