Kuskusa salāti ar "Rūdolfs" burkānu-zaļumu krēmu un granātābolu, grauzdētām mandelēm, ceptiem brokoļiem
Garšīgi
2020. gada 19. marts, 10:28

Kuskusa salāti ar "Rūdolfs" burkānu-zaļumu krēmu un granātābolu, grauzdētām mandelēm, ceptiem brokoļiem

Jauns.lv

Pagtavo kuskusa salātus ar "Rūdolfs" burkānu-zaļumu krēmu un granātābolu, grauzdētām mandelēm, ceptiem brokoļiem – veselīgai maltītei, kuru viegli var paņemt līdz uz darbu vai piknikā!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Nepieciešams (4 pers.):


•    100 g kuskuss
•    235 g "Rūdolfs" bio dārzeņu krēms burkāni-zaļumi
•    2 ēdamkarotes granātābola sēkliņas
•    1 brokoļu galviņa
•    sauja mandeles
•    sviests cepšanai
•    sāls, pipari

Pagatavošana:


1.    Kuskusu aplej ar verdošu ūdeni, pievieno nedaudz sāli un uzliec vāku un atstāj uz 10 minūtēm.

2.    Brokoļus liec verdošā ūdenī un vāri 3 minūtes, tad liec uz uzkarsētās pannas sviestu, izkausē un apcep brokoļus 3-5 minūtes, pievieno nedaudz sāli.

3.    Uz pannas apgrauzdē mandeles 8-10 minūtes un pēc tam sakapā.

4.    Bļodā liec kuskusu, brokoļus, granātābolu sēkliņas, mandeles un "Rūdolfs" burkānu-zaļumu krēmu, ja nepieciešams pievieno nedaudz sāli un pasniedz.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar "Rūdolfs".

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās