
Kuskusa salāti ar "Rūdolfs" burkānu-zaļumu krēmu un granātābolu, grauzdētām mandelēm, ceptiem brokoļiem
Pagtavo kuskusa salātus ar "Rūdolfs" burkānu-zaļumu krēmu un granātābolu, grauzdētām mandelēm, ceptiem brokoļiem – veselīgai maltītei, kuru viegli var paņemt līdz uz darbu vai piknikā!
Nepieciešams (4 pers.):
•    100 g kuskuss
•    235 g "Rūdolfs" bio dārzeņu krēms burkāni-zaļumi
•    2 ēdamkarotes granātābola sēkliņas
•    1 brokoļu galviņa
•    sauja mandeles
•    sviests cepšanai
•    sāls, pipari

Pagatavošana:
1.    Kuskusu aplej ar verdošu ūdeni, pievieno nedaudz sāli un uzliec vāku un atstāj uz 10 minūtēm.

2. Brokoļus liec verdošā ūdenī un vāri 3 minūtes, tad liec uz uzkarsētās pannas sviestu, izkausē un apcep brokoļus 3-5 minūtes, pievieno nedaudz sāli.
3. Uz pannas apgrauzdē mandeles 8-10 minūtes un pēc tam sakapā.

4. Bļodā liec kuskusu, brokoļus, granātābolu sēkliņas, mandeles un "Rūdolfs" burkānu-zaļumu krēmu, ja nepieciešams pievieno nedaudz sāli un pasniedz.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar "Rūdolfs".








