Risoto ar "Rūdolfs" spinātu-pētersīļu krēmu
Pagatavo ‘’Rūdolfs’’ bio spinātu-pētersīļa krēma risotto, kas lieliski garšos kā pusdienās, tā vakariņās!
Nepieciešams (4 pers.):
• 250 g rīsi
• 300 g šampinjoni
• 60 g spināti
• 235 g "Rūdolfs" bio dārzeņu krēms spināti-pētersīļi
• 800 ml buljons
• 60 ml baltvīns (var arī nepievienot)
• 2 sīpoli
• 30 g rīvēts parmezāna siers
• sāls, pipari pēc garšas
• 2 ēdamkarotes olīveļļa
Pagatavošana:
1. Dziļā pannā pievieno olīveļļu, sakapātus sīpolus un uz vidēji lielas uguns cep un maisa līdz tie kļūst caurspīdīgi, tad pievieno sagrieztus šampinjonus, apcep.
2. Tad pievieno rīsus un baltvīnu, kārtīgi samaisi un pagaidi līdz tas uzsūcies rīsos, pamazām pievieno buljonu, maisi un gaidi, kad viss buljons būs uzsūcies rīsos.
3. Kad viss buljons uzsūcies, pievieno "Rūdolfs" spinātu-pētersīļu krēmu un sautē rīsus 15-20 minūtes uz vidēji lielas uguns, tad pievieno sāli, piparus, parmezāna sieru un spinātus, visu samaisi un pasniedz.
Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar "Rūdolfs".