"Zelta Globuss" priecē ar glauniem tērpiem un miljonus vērtiem briljantiem. FOTO. VIDEO
Slavenības
2014. gada 18. janvāris, 05:35

"Zelta Globuss" priecē ar glauniem tērpiem un miljonus vērtiem briljantiem. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Tā vien šķiet, ka balvas „Zelta Globuss” (Golden Globe) pasniegšanas ceremonijā pašām godalgām tiek piešķirta sekundāra nozīme. Vairāk apspriestas ir slavenības – viņu tērpi un briljantu karātu daudzums rotaslietās. Tā ir lieliska reklāmas iespēja juvelierizstrādājumu kompānijām, kas sacenšas, kurai zvaigznei aizdot pēc iespējas dārgākas un pamanāmākas rotas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aktrise Dženifera Lorensa

Jau kuru reizi Dženifera Laurensa saņēmusi bargu kritiku par izvēlēto „Dior” tērpu un tā vien šķiet, ka smalkajam modes namam sadarbība ar aktrisi nav pati veiksmīgāka. Toties rotaslietu ziņā viņa izcēlās ar izsmalcinātiem zīmola „Neil Lane” juvelierizstrādājumiem 2,5 miljonu ASV dolāru vērtībā. Koptēlu papildina pāris tūkstošus vērtā „Roger Vivier” somiņa.

 

Aktrise Kerija Vašingtona

Kerijas Vašingtones piemērs rāda, ka arī grūtniecības laikā var izskatīties fantastiski. Baltajai „Balenciaga” kleitai pieskaņota šī paša zīmola somiņa. Aktrise koptēlu papildinājusi ar zīmola „Fred Leighton” vintage rotaslietām – platīna un briljanta auskariem un apburošu Art Deco stila brošu un gredzenu, kuru cena mērāma miljonos. Rokassprādzes vietā izvēlēts gaumīgs Movado pulkstenītis.

Aktrise Sofija Vergara

Allaž seksapīlā Vergara šoreiz izvēlējusies ļoti sievišķīgu modes nama „Zac Posen” kleitu, taču uzmanības centrā ir viņas izsmalcinātās rotas. Neapšaubāmi, viena no skaistākajām „Golden Globe” viešņu rotām ir viņas kaklarota - īsts juvelierizstrādājumu zīmola „Lorraine Schwartz” meistardarbs. Zilos ziediņus un lapiņas ieskauj briljanti, bet rotai pieskaņoti briljanta auskari un gredzens ar briljantiem. Kopējā Vergaras rotaslietu summa pārsniedz 3 miljonus ASV dolāru.

 

Aktrisa Eimija Adamsa

Adamsa atzīta par vienu no stilīgākajām „Golden Globe” zvaigznēm, tostarp viņa uzskatāma arī par dārgāko rotu nēsātāju. Modes nama „Valentino“ divkrāsu sarkano kleitu lieliski papildina „Lorraine Schwartz“ rotaslietas. Viņai ap kaklu ir gigantisks, 30 karātu briljants, kurš iekārts zelta ķēdē, Eimijai ausīs ir 10 karātu briljanta auskari, bet aktrises pirkstus rotā pat četri gredzeni. Kopējā Adamsas rotaslietu cena tiek lēsta 8 miljonu dolāru vērtībā.

Aktrise Zoe Saldana

Atzinību stila ekspertu vidū izpelnījās Saldanas burvīgā modes nama „Prabal Gurung“ kleita. Aktrisei kājās ir satīna „Christian Louboutin“ kurpes 1000 dolāru vērtībā un pusotru tūkstoti vērta „Bottega Veneta“ soma. Arī Zoe izvēlējusies zīmola „Lorraine Schwartz“ rotaslietas. Viņas pirkstu rotā aptuveni 2,5 miljonus vērts gredzens kura centrā ir 10 karātu briljants, kurš ieskauts mazākos briljantiņos. Briljanti rotā arī aktrises ausu ļipiņas, un pat matus saņem briljantiem greznota matu rota.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

 

Aktrise Sandra Buloka

Lai arī Sandras Bulokas „Prabal Gurung“ kleitas izvēle nebija veiksmīgākā un šis bijis viens no visvairāk kritizētajiem „Zelta Globusa“ tērpiem, aktrise to kopmpensēja ar miljoniem vērtām rotaslietām. Viņai pirkstā ir gigantisks  „Lorraine Schwartz“ kokteiļgredzens, kura centrā ir 15 karātu melns briljants, kurš ieskauts 10 karātu tumšajos britjlantos. Aktrisei kājās ir zīmola  „Jimmy Choo“ kurpes.

Aktrise Naomi Vatsa

Naomi vārda vistiešākajā nozīmē spīdēja uz „Golden Globes“ sarkanā paklāja. Aktrisei mugurā bija spīdīga, zelta krāsas kleita no „Toma Forda“ modes nama. Naomi Vatsa jau vairākus gadus ir uzticīga zīmola „Bvlgari“ atbalstītāja un arī šoreiz izvēlējusies „Bvlgari“ rotaslietas un aksesuārus – gigantisku kaklarotu, vintage rokassprādzi un zeltītu pitona ādas somiņu.

 

Aktrise Uma Tūrmane

Umas Tūrmanes „Atelier Versace” kleita nenoliedzami piesaistīja uzmanību, aktrisei ejot pa sarkano paklāju. Kleitai Uma pieskaņojusi juvelierizstrādājuma „Chopard“ rotaslietas – auskarus un rokassprādzi ar neskaitāmiem briljantiem, kuru cena tiek lēsta vairāku miljonu vērtībā. Modes kritiķi Umas iznācienu nodēvējuši par «perfektu sarkanā paklāja brīdi».

Ūdens izsmidzinātāja nedarbs uz šā gada „Zelta Globusa” sarkanā paklāja

 

Krāšņāko tērpu parāde „Zelta globusu 2014” ceremonijas vakarā

gallery icon
58

Kasjauns.lv/ Foto: All Over Press