Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Krievijas šovbiznesu satriec Žannas Friskes smagā slimība
Populārā Krievijas šovbiznesa zvaigzne Žanna Friske pērn kļuva par māmiņu, bet nu viņai diagnosticēts vēzis.
Slavenības

Krievijas šovbiznesu satriec Žannas Friskes smagā slimība

Jauns.lv

Gadu pēc dēliņa piedzimšanas milzīga nelaime piemeklējusi pazīstamo Krievijas dziedātāju, aktrisi un šovu vadītāju Žannu Friski (39) – viņai diagnosticēts smadzeņu vēzis. Par to šodien paziņoja skatuves mākslinieces ģimene.

Krievijas šovbiznesu satriec Žannas Friskes smagā ...

Aizvadītajā nedēļā - 15. janvārī - Krievijas prese publicēja video, kurā Šeremetjevas lidostā Maskavā redzams, kā kāds cilvēks tiek transportēts mediķu nestuvēs. Kaut arī šajā cilvēkā grūti bija atpazīt Žannu Friski, izdevums „Life News” apgalvoja, kā tā tik tiešām ir populārā skatuves zvaigzne, kas smagā stāvoklī tiek nogādāta uz onkoloģisko klīniku Vācijā. „Žannas izskats liecina par ļoti nopietnām veselības problēmām,” ziņoja „Life News”.

Todien Žannas Friskes administrators gan noliedza publicēto informāciju par dziedātājas nogādāšanu slimnīcā Vācījā, savukārt preses sekretārs vēstīja, ka Žanna šobrīd atrodoties kopā ar ģimeni Maiami, ASV, un piebilda, ka viņu jau nogurdinājušas baumas par skatuves mākslinieces iespējamo slimību.

Taču jau pirmdien Žannas Friskes ģimene tomēr nolēma paziņot patiesību un viņas dzīvesbiedrs Dmitrijs Šepeļevs Friskes oficiālajā mājas lapā apstiprināja, ka Žannai ir vēzis. „Tas, kas ilgu laiku bija mūsu ģimenes iekšējā lieta, pirms pāris dienām kļuva zināms visiem. Šī iemesla dēļ mēs vēlamies pārtraukt jebkādas spekulācijas un uzskatām, ka Žannas talanta cienītāji ir tiesīgi zināt patiesību. Mūsu ģimenei tas ir smags pārbaudījums. Žannai ir vēzis. Mēs turpinām par viņu cīnīties un ne minūti nepārtraucam cerēt. Mēs vēršamies pie visiem ar vienu vienīgu lūgumu - atbalstiet mūs ar labiem vārdiem un lūgšanām,” savā paziņojumā aicināja Friskes dzīvesbiedrs.

Kļuvis zināms, ka Žannai Friskei, kura dzimusi 1974. gada 8. jūlijā Maskavā, un kura pērnā gada pavasarī laida pasaulē dēliņu Platonu, ir smadzeņu vēzis jeb glioblastoma pēdējā stadijā, un šī ziņa smagi satriekusi Krievijas šovbiznesa pasauli. Visu šo dienu Žannas Friskes kolēģi sociālajos tīklos raksta laba vēlējumus Žannai un cer uz Visaugstāko, ka Žanna atgūs veselību.