“Muzikālajā bankā” atkal triumfē Dons. FOTO
Dons jau otro reizi kļuvis par “Muzikālās bankas” uzvarētāju.
Slavenības
2014. gada 25. janvāris, 22:44

“Muzikālajā bankā” atkal triumfē Dons. FOTO

Jauns.lv

Ventspilī izskanējusi Latvijas Radio 2 rīkotās aptaujas “Muzikālā banka 2013” noslēguma ceremonija, kurā triumfēja Dons ar dziesmu "Pēdējā vēstule”.

Otrajā vietā pirmo reizi ir divas dziesmas - Intara Busuļa dziesma “Viss ir iespējams” un arī Normunda Pauniņa un Antras Stafeckas izpildītā “Uzzīmē mani”, trešajā – Ivo Fomina dziesma “Putni bez spārniem” .

Aptaujas noslēguma ceremonija Ventspilī jau ierasti notika iespaidīgi – ziemas noskaņu uz skatuves radīja daudzie specefekti – sniegs, putenis, vētra, slidotava un katrai dziesmai īpaši veidotas videoprojekcijas. Izjustas emocijas sagādāja arī gaisa akrobāti, kas bija ieradušies no Lietuvas. Koncertu uz skatuves vadīja dziedātājs Valters Frīdenbergs, bet aizkulisēs viesus intervēja “Muzikālās bankas” “Balsis” Baiba Palkavniece un Kaspars Mauriņš.

Skatītāji sirsnīgi uzņēma „Muzikālās Bankas” aizvadītā gada labāko 15 dziesmu izpildītājus, kā arī ekspertu padomes dalībniekus, kuri publiku priecēja ar īpašiem muzikāliem priekšnesumiem. Koncertšova izskaņā visi dalībnieki vienojās kopdziesmā, izdziedot emocionāli piesātināto Ērika Ešenvalda „Dvēseles dziesmu”.

Dziesmu sarindošanās secība tālākajās vietās.

4. “Sāksim no jauna” Roberts Pētersons.

5. “Kļūdu paradīze” Antra Stafecka.

6. “Tu tikai runā ar mani” “Musiqq”.

7. “Māsa upe” Dons.

8. “Vieglums neaprakstāms” “LV un neparasts bars”.

9. “Akvārijs” Astro'n' out”

10. “Kur deg mana uguntiņa” Sabīne Berezina

11. “Dari kā es” “Musiqq”.

12. “Tu neļauj” Marta Ritova un Ivo Grīsniņš-Grīslis.

13. “”Jauns sākums” PeR”.

14. “Manai pasaulei jumtu” Miks Dukurs.

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica, Uldis Valters