Agileras draugs saderināšanos plānojis vairāk nekā gadu! Dārgāko gredzenu TOP 5
Pēc trim draudzības gadiem Kristinu Agileru bildinājis viņas draugs Metjū Ratlers. Viņš gadu strādājis pie saderināšanās gredzena dizaina!
Slavenības
2014. gada 22. februāris, 16:49

Agileras draugs saderināšanos plānojis vairāk nekā gadu! Dārgāko gredzenu TOP 5

Jauns.lv

Dziedātāja Kristina Agilera (33) atkal ir līgavas statusā. Draugs Metjū Ratlers viņu bildinājis, pasniedzot paša dizainētu gredzentiņu. Kristina un Metjū ir kopā trīs gadus. Valentīndienā notikušajam bildinājumam jaunais līgavainis gatavojies vairāk nekā gadu!

Neilgi pēc bildinājuma, fotogrāfiju ar gredzenu savā „Twitter” kontā faniem atrādījusi arī pati Agilera. Gredzena darināšanā izmantoti deviņi dažādu krāsu dārgakmeņi. Tie atainojot abu attiecību dažādos aspektus. „Mets kopā ar juvelieri dizainu izstrādāja gada garumā. Viņš vēlējās, lai gredzens atspoguļotu abu trīs gadus ilgušās attiecības kā pārim,” kāds paziņa pastāstījis slavenību portālam people.com.

„Viņš bildinājumam gatavojās ilgi un gaidīja īsto brīdi – gredzens bija gatavs jau pirms vairākiem mēnešiem. Katra dārgakmeņa novietojumam ir iemesls un nozīme. Tur ir deviņi dažādu krāsu dārgakmeņi, ko jūs nevarat redzēt. Tie visi simbolizē ko jēgpilnu šim pārim.”

„Kristina ir ļoti apgarota būtne un tas, ka akmeņi skar viņas ādu, dos pozitīvu enerģiju, kas viņu ieskaus visu laiku. Šie akmeņi simbolizē mīlestību, drošību un dziedināšanu.”

Domājot dizainu saderināšanās gredzenam, Metjū ņēma vērā to, kādi izskatās divi Kristinas mīļākie gredzentiņi un dizainā centās izveidot abu šo rotaslietu stilistisku apvienojumu. Ar šādu rīcību Metjū vēlējās pateikt, ka tagad abas viņu dzīves vienojas kopā vienā veselumā.

Likteņa ironija – bildinājums noticis tieši trīs gadus pēc tam, kad oficiāli šķirta dziedātājas un viņas pirmā vīra Džordana Bretmena laulība.

„Viņi ir ļoti iemīlējušies un saviļņoti spert nākamo soli!” – norāda kāds no pāra draugiem.

Kristina un Metjū iepazinās 2010.gadā filmas „Burlesque” („Burleska”) uzņemšanas laukumā.

Pagaidām netiek atklāts, cik tūkstošus (vai miljonus) dolāru vērts ir Agileras spožais gredzentiņš. Taču nereti šķiet, ka slavenības, pasniedzot saderināšanās gredzenu, pie reizes cenšas demonstrēt sabiedrībai, cik liela ir viņu rocība. Slavenie taču zina, ka foto ar gredzentiņu būs aplūkojami visos lielākajos preses izdevumos.

Lūk, pieci dārgākie saderināšanās gredzeni, ko slavenības pasnieguši savām mīļotajām:

Bijonsē no sava vīra repera Jay-Z saņēma 18 karātu briljanta gredzenu 5 miljonu dolāru vērtībā.

Kad naftas magnāta mantinieks Pariss Latiss 2005. gadā bildināja sabiedrības dāmu Parisu Hiltoni, viņš tai pasniedza 5 miljonus dolāru vērtu gredzentiņu. Kad pāris izšķīrās, šī dārglieta nonāca pārdošanā labdarības izsolē.

Reperis Kanje Vests savai izredzētajai – sabiedrības dāmai Kimai Kardašjanai – pērn pasniedza saderināšanās gredzenu, kura vērtība esot mērāma robežās no četriem līdz pieciem miljoniem dolāru.

Kad dziedātājs Marks Antonijs bildināja savu nākamo sievu – dziedātāju un aktrisi Dženiferu Lopesu –, viņš tai pirkstā uzvilka 8.5 karātu briljanta gredzenu, kura vērtība sasniedza 4 miljonus dolāru. Pēc septiņiem laulības gadiem pāris izšķīrās un Dženifera gredzenu pārdeva.

Dziedātājas Meraijas Kerijas pirkstā mirdz 17 karātu gredzens, ko viņai pasniedza vīrs Niks Kanons. Tā vērtība ir vien 2.5 miljoni dolāru...


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press