"Glābējzvana" Džesika priecājas par pavasara ziediem kopā ar dēlu. FOTO
Elizabetes Bērklijas dēliņam Skajam ir pusotrs gads. Mazulis pasauli iepazīst, to izgaršojot. Vecāki nākas cītīgi pieskatīt atvasi, lai dēls nenogaršo arī smaržīgos pavasara ziedus.
Slavenības
2014. gada 2. aprīlis, 04:19

"Glābējzvana" Džesika priecājas par pavasara ziediem kopā ar dēlu. FOTO

Jauns.lv

Aktrisi Elizabeti Berkliju (41) mēs iepazinām kā Džesiku jauniešu seriālā „Glābējzvans”. No visas „Glābējzvana” aktieru trupas Elizabete bija viena no pēdējām, kura kļuva par māmiņu. Aktrisei bija 39 gadu, kad viņa gaidīja pasaulē ierodamies savu un vīra, mākslinieka Grega Lorēna, pirmdzimto. Dēliņš Skajs Kouls Lorēns piedzima astoņas dienas pirms Elizabetes 40. dzimšanas dienas. Šā gada 20. jūlijā Skajam būs divi gadiņi.

Nesen ģimene manīta Beverlihilsā, priecājamies par pavasari un baudām ziedu smaržu pilsētas ielās. Pusotru gadu vecais Skajs ir vecumā, kad pasauli cenšas iepazīt ar taustes un garšas palīdzību. Vecāki ļoti pieskatīja, lai puisēns smaržīgos ziediņus nemēģinātu arī nogaršot.

Elizabete Berklija un Gregs Lorēns apprecējās 2003. gada 1. novembrī. Pāris iepazinās 2000. gadā deju nodarbībās. Grega tēvocis ir slavenais modes dizainers Ralfs Lorēns. Viņš arī darināja jaunā pāra kāzu tērpus.

Kopš 2006. gada Elizabete veido pati savu interneta lapu, kurā sniedz dažādus padomus tīņu vecuma meitenēm. Viņa arī regulāri rīko tikšanās ar savām lasītājām, diskutē par jauniešu problēmām un stāsta par pašas nedienām un raizēm šajā vecumā.

Vairākus gadus pēc kārtas Elizabete ierindojusies seksīgāko slaveno veģetāriešu topā. Aktrise ir piedalījusies arī tādos seriālos kā „CSI Maiami” un „Likums un kārtība”.

Džesikas lomu seriāla „Glābējzvana” producenti uzrakstīja speciāli Elizabetei. 17 gadus vecumā viņa kandidēja uz Kellijas lomu. Filmas veidotāji nevarēja izlemt – ņemt lomai Elizabeti vai Tifāniju Amberu Tīsenu un beigu beigās nolēma ieviest vēl vienu jaunu personāžu.


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press