Hercogienes Ketrīnas māsa Pipa precas!
Hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone šogad gatavojas kāzām ar līgavaini Niko Džeksonu.
Slavenības
2014. gada 4. aprīlis, 17:59

Hercogienes Ketrīnas māsa Pipa precas!

Jauns.lv

Baltā krāsa viņai piestāv. Par to pasaule pārliecinājās hercogienes Ketrīnas kāzās. Tagad savai Lielajai dienai gatavojas arī viņas māsa Pipa Midltone (30).

Hercogienes Ketrīnas jaunākā māsa Pipa Midltone saderinājusies ar biržas brokeri miljonāru Niko Džeksonu (36), kurš savu kapitālu nopelnījis pats ar savu darbu.

Daudzi no jums atceras prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas kāzas 2011. gada aprīlī. Nākamajā dienā puse pasaules runāja ne tikai par hercogienes līgavaskleitu, bet apsprieda arī viņas māsu Pipu un to, cik seksapīls izskatījies viņas dibens pieguļošajā Sāras Bērsones kleitā.

Pēc karāļpāra kāzām aizsākās pat vesels kults – daudzas sievietes nu gribēja tikpat formīgu un glītu sēžamvietu, kāda ir Pipai. Lai cik absurdi tas arī nešķistu, tā kļuva par pieprasītu operāciju pie plastikas ķirurgiem.

Pipa un Niko ir kopā pusotru gadu un jau šogad pat plānojot apprecēties. Kāzas visticamāk notikšot Skotijā. Topošais vīrs lūdzis draudzenes roku un sirdi ceļojuma laikā uz Indiju. „Viss notika tieši tā, kā viņš bija ieplānojis,” norāda kāds pāra paziņa. „Ļoti romantiski un grandiozi!”

Ballīšu rīkotāju Pipu Midltoni savulaik saistījušas romantiskas jūtas ar sera Čērčila radinieku Aleksandru Spenseru-Čērčilu, britu kriketa spēlētāju Aleksu Loudonu un Nortamberlendas hercoga mantinieku Džordžu Pērsiju.

Pipas izredzētais Niko Džeksons nenāk no aristokrātu aprindām, viņš izcelsme pieskaitāma „vienkāršajai tautai”, viņš savu kapitālu nopelnījis pats ar savu darbu.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press