Slavenības uz modes skati ierodas kopā ar meitām
Slavenības
2014. gada 5. aprīlis, 04:23

Slavenības uz modes skati ierodas kopā ar meitām

Jauns.lv

Gluži kā pasaulslavenā modes ikona Viktorija Bekhema, kura uz modes pasākumiem dodas kopā ar bērniem, arī Latvijā zināmas dāmas, ejot uz Rīgas modes nedēļu, ņem līdzi savas atvases.

Šeilai meita pie rokas

Modes māksliniece Šeila Vanaga, kura nesen apprecējās ar ilggadējo dzīvesbiedru Jāni Vanagu un pieņēma vīra uzvārdu, pašmāju dizaineru jauno kolekciju skates Rīgas modes nedēļā vēroja nevis jaunapņemtā vīra kompānijā, bet gan kopā ar pieaugušo meitu Annu. Abām sievietēm ir ciešas un mīļas attiecības. To apliecina Šeilas un Annas līdzīgais ģērbšanās stils, kā arī tas, ka pa ielu viņas staigā, sadevušās rokās.

Baltiņas atvase tikpat smaidīga kā mamma

Ekspolitiķe Linda Baltiņa savu simpātisko meitu Malvīni uz saviesīgiem pasākumiem līdzi ņēmusi jau kopš mazotnes. Arī pēc apprecēšanās Malvīne labprāt iziet sabiedrībā kopā ar mammu. Abas dāmas lieliski jūtas viena otras kompānijā, un, ejot uz modes skati, vīriešus viņām līdzās nemaz nevajag.

Puriņa meitām māca modi

Katrīna Puriņa, kuru plašāka publika savulaik iepazina kā TV šova „Latvijas princese” uzvarētāju, savas meitas Beatrisi un Šarloti audzina viena. Mazās pieskatīt viņai palīdz vecvecāki. Tā kā mācības augstskolā prasa daudz laika, Katrīna izbauda ikvienu reizi, kad var iziet kopā ar atvasēm. Jau vairākkārt visas trīs redzētas apmeklējam Latvijas dizaineru modes skates.

Putānes mazais kavalieris

Galerijas „Putti” īpašniece Agita Putāne modes pasākumos visbiežāk redzēta draudzeņu vai vīra uzņēmēja Andra Putāna kompānijā. Taču šoreiz uz Rīgas modes nedēļu Agitu pavadīja viņas jaunākais dēls, 10 gadus vecais Krists. Uzņēmējai ir arī divi pieauguši bērni – meita Ieva un dēls Kārlis.

Kolas kā divas ūdens lāses

Miljonāre Mārīte Kola nu jau pāris gadus modes pasākumus apmeklē kopā ar meitu Elizabeti. Uzņēmējas atvase jau iepriekš atzinusi, ka, veidojot savu stilu, ietekmējas no savas elegantās māmiņas, kura pirms 16 gadiem skaistumkonkursā „Misis Latvija” tika titulēta par „Misis Eleganci’98”. Lai gan Mārīte Kola savu stilu lielākoties veido, izvēloties pasaulē atzītu dizaineru apģērbu, abas ar meitu interesējas arī par latvju modes mākslinieku piedāvātajām jaunākajām stila tendencēm, cenzdamās apmeklēt teju visas Rīgas modes nedēļas skates.

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders