Vanesa Paradī virs peldkostīma velk kažoku! FOTO
Franču dziedātāja, aktrise un modele Vanesa Paradī pozē fotogrāfiem Malibu pludmalē.
Slavenības
2014. gada 17. aprīlis, 05:10

Vanesa Paradī virs peldkostīma velk kažoku! FOTO

Jauns.lv

Aktiera Džonija Depa (50) bijusī dzīvesbiedre Vanesa Paradī (41) nesen piedalījusies jutekliskā fotosesijā Malibu pludmalē.

Šarmantā franču dziedātāja, modele un aktrise pozēja skaistumkopšanas bloga violetgrey.com rīkotā fotosesijā. Tās laikā Vanesa nomainīja vairākus tērpus. Viņa bija ģērbusies zeltītā viendaļīgajā peldkostīmā, kam uzvilkusi apjomīgu kažoku. Pēc kāda laika aktrise pārģērbās melnā peldkostīmā un melnā kažokādas bolero žaketītē, ko darinājis zīmols „Tom Ford”. Taču par vienu no jutekliskākajiem tērpiem jāizceļ balto augumam piegulošo kleitu ar izteikti dziļo un pikanto dekoltē. Fotosesijas noslēgumā Vanesa pozēja fotogrāfam metāliskas krāsas minikleitā.

Nesen Vanesa nogriezusi garos matus, kas tikai vēl vairāk akcentē viņas izteiktos vaigu kaulus. Baumo, ka jauno frizūru Vanesai radījis viņas draugs Džons Nollets. Pirmoreiz viņa sabiedrībā iznāca ar īsu matu griezumu šā gada janvārī un sarunā ar plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem atzina: „Tu patiešām jūties citādi... patiešām, patiešām, patiešām. Tā tevi izmaina... tā piešķir enerģiju, liek justies jaunākai, nevis vecākai.”

Aizvadītā gada decembrī Vanesa atzīmēja savu 41. dzimšanas dienu, viņa ir divu bērnu mamma, taču augumu aizvien spēj uzturēt slaidu kā pusaudzei. Paradī atzīst, ka nav sporta zāļu piekritēja un tur jūs viņu nekad nesastapsiet. Taču tā nav, ka aktrise aizbildinātos tikai ar labiem gēniem un neko nedarītu lieliskas figūras labā. Vanesa cenšas daudz staigāt un ik dienas fizkultūrai velta 45 minūtes. Vislabprātāk viņa vingro pati savās mājās, veicot jau sev ierastus vingrojumus. „Man patīk joga un pilātes,” norāda šarmantā francūziete. „Man ir video ieraksti, es tos skatos un daru līdzi.”

Lai kājas būtu labā formā, Vanesa par vislabāko metodi uzskata staigāšanu, jo šādi tiek izkustināti visi kāju muskuļi.

Ja vēlaties iegūt slaidas kājas, Vanesa iesaka arī šādu vingrojumu: nostājieties ar kājām kopā un tad speriet platu soli ar labo kāju tā, lai kāja ceļgalā veidot 90 grādu leņķi, bet kreisā kāja aizmugurē būtu ieliekta ceļgalā teju skarot grīdu. Mirkli ieturiet šo pozīciju, tad iztaisnojieties, kreiso kāju pievelkot pie labās. Pēc tam dariet visu to pašu, tikai sākot ar kreiso kāju. Veiciet astoņus līdz 12 soļus uz priekšu un tikpat soļu atpakaļ, atgriežoties sākumpozīcijā.

2012. gadā daudzi bija šokēti, kad par šķiršanos paziņoja šķietamais Holivudas superpāris. Pēc 14 kopdzīves gadiem Džonijs Deps un Vanesa Paradī bija nolēmuši pārtraukt kopdzīvi.

Aizvadītā gada Ziemassvētkos Vanesas bijušais dzīvesbiedrs, Džonijs Deps, saderinājās ar 27 gadus veco aktrisi Amberu Herdu.


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press