Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"Astro’n’out" Māra pirmdzimtajai mazulītei dod laupītāja meitas Ronjas vārdu
Māra Upmane-Holšteine un mūziķis Goran Gora, īstajā vārdā Jānis Holšteins-Upmanis kļuvuši par meitas Ronjas vecākiem.
Slavenības

"Astro’n’out" Māra pirmdzimtajai mazulītei dod laupītāja meitas Ronjas vārdu

Jauns.lv

Priecīgu mirkli ģimenes dzīvē piedzīvojis Latvijas slavenākais mūziķu pāris grupas „Astro’n’out” soliste Māra Upmane-Holšteine un mūziķis Goran Gora, īstajā vārdā Jānis Holšteins-Upmanis. Pasaulē nākusi viņu meita, kurai dots vārds Ronja.

"Astro’n’out" Māra pirmdzimtajai mazulītei dod lau...

Dziedātāju pāris - Māra un Jānis - par meitas dzimšana klajā nāca sociālajos tīklos, ievietojot fotogrāfiju ar meitiņas pēdu un Jāņa īkšķi. Šo foto viņi parakstījuši: „Īkšķa lieluma pēda mūsu plaukstas lieluma pavasarim ir klāt. Ronja ir klāt!”

Par godu Ronjas piedzimšanai "Astro’n’out" saviem klausītājiem arī dāvina koncertierakstu "Lauvas".

„Gaidu plaukstas lieluma pavasari,” tā gaidāmo bērniņa piedzimšanu ar „Prāta vētras” dziesmas vārdiem šā gada janvārī raksturoja dziedātāja. Mazulis pieteicās, neraugoties uz to, ka Mārai pagājušā gada nogale bija ļoti saspringta. Pirmais grūtniecības posms darba ziņā mūziķei bija pamatīgi piesātināts. Grupa „Astro’n’out” svinēja savu desmito dzimšanas dienu un rīkoja lielkoncertu, kā arī ar koncertiem viesojās Vācijā un Lietuvā. Māra arī kopā ar fonda „Viegli” mūziķiem ierakstīja jaunu albumu „Vakars. Pietura. Jasmīns” un uzstājās koncertos.

Dziedātāja sākotnēji domājusi, ka tas ir tikai stereotips, ka bērna gaidību laikā sievietei jādzīvo mājās. „Tagad, kad pati gaidu bērniņu, saprotu, ka nepieciešams miers un runas par grūtnieces mājās būšanu nav bez pamata. Sākotnēji pašsajūta bija laba, tāpēc arī tik daudz varēju izdarīt.

Šādu foto Holšteinu-Upmaņu pāris ievietojis sociālajos tīklos ar parakstu: „Īkšķa lieluma pēda mūsu plaukstas lieluma pavasarim ir klāt. Ronja ir klāt!”
Šādu foto Holšteinu-Upmaņu pāris ievietojis sociālajos tīklos ar parakstu: „Īkšķa lieluma pēda mūsu plaukstas lieluma pavasarim ir klāt. Ronja ir klāt!”

Māra pirms dzemdībām apmeklēja grūtnieču jogas nodarbības un mācījās pareizi elpot: „Tā ieguvu iekšējo mieru un sagatavojos lielajai dienai, jo ir divas Māras. Viena Māra, kas gatavojas kļūt par māmiņu, un otra, kas ir radoša personība uz skatuves,” viņa paskaidroja.