Ēriks Loks cierē kļūt par kulinārijas šova vadītāju. VIDEO
Sportiskais Ēriks Loks joprojām nodarbojas ar kanoe airēšanu, bet nu nolēmis kļūt par kulinārijas TV šova vadītāju.
Slavenības
2014. gada 25. aprīlis, 06:57

Ēriks Loks cierē kļūt par kulinārijas šova vadītāju. VIDEO

Kasjauns.lv

Televīzijā „RīgaTV 24” top jauns kulinārijas šovs, kas būs redzams jau maijā. Šobrīd tiek meklēts šova vadītājs un pagājušajā nedēļā notika pirmā atlase. Tajā startēja arī pazīstamais šovmenis, radio raidījumu un dažādu pasākumu vadītājs Ēriks Loks.

Uz atlases pirmo kārtu bija aicināti 12 dalībnieki, kuri kā interesantas personības un neparastu recepšu autori tika izvēlēti no šova vadītāja konkursam iesūtītajiem pieteikumiem. Pretendentus vērtēja žūrija: Havjers Garsija, producents Māris Ozoliņš, „RīgaTV 24” personība Lelde Lietaviete un mūziķis, raidījuma „Rampas ugunis” vadītājs Andris Kivičs.

Vislielāko pārsteigumu un pat mulsumu žūrijai sagādāja 32 gadus vecā Eva Vanaga. Izrādās – ikdienā viņa ir saimniece un pavāre katoļu vīriešu klosterī, kur dzīvo kapucīnu mūki. Eva klosterī kalpo astoņus gadus un pati arī nosaka klostera mūku un darbinieku ēdienkarti. Eva ir pārliecināta – ja viņa varot pabarot vīriešus, tad TV skatītājus gan jau pabarošot. Šovam pieteikties Evu pamudinājusi savdabīga zīme – kādu nakti, nespēdama iemigt, viņa ieslēgusi televizoru un atskanējusi reklāma, kas aicināja pieteikties šova vadītāja konkursam. Tā kā darbs televīzijā ir sens Evas sapnis, viņa nolēmusi nekavēties un pieteicās šova vadītāja konkursā.

Ēriks Loks piedalās kulinārijas šova vadītāja atlasē

Konkursā par kulinārijas šova vadītāju startēja arī TV un radio pārraižu vadīšanas profesionālis - 49 gadus vecais Ēriks Loks, kurš ar raidījumu vadīšanu ir saistīts jau no 1989. gada, kad uzrunāja klausītājus radioraidījumā „Zvaigznīšu brīdis”. Līdz šim lielākā daļa viņa publisko aktivitāšu saistītas ar šovbiznesa pasākumu un raidījumu vadīšanu, bet nu Ēriks Loks nolēmis sevi pierādīt kulinārijas jomā. Atlasē viņš piedāvāja šašlika gatavošanas recepti, kas sākoties ar pareizu ogļu sagatavošanu – šim procesam esot nepieciešama alkšņu malka un stunda laika.

Tā kā pirmā atlase sagādāja daudz interesantu pārsteigumu, RīgaTV 24 pirms pusfināla rīko vēl vienu atlasi. Tā notiks pirmdien, 28. aprīlī pulksten 10.00, RīgaTv 24 studijā Blaumaņa ielā 32. Arī otrās kārtas interesantākie dalībnieki tiks izvirzīti kulinārijas šova vadītāja konkursa pusfinālam, kurš norisināsies īstā restorāna virtuvē. Pieteikumus konkursam - CV un īpašo gardēžu recepti - sūtiet vakance@rigatv24.lv.

Klostera pavāre Eva Vanaga piedalās kulinārijas šova vadītāja atlasē

Kasjauns.lv/Foto: Aigars Hibneris