Pļavniece ar draudzeni lustīgā ballītē svin sava restorāna atklāšanu. FOTO
Ieva Pļavniece un viņas dzīvesbiedre Anamika Goldberga tagad ir arī restorāna līdzīpašnieces. Atklāšanas svinībās abas dāmas priecājās par draugu priekšnesumiem.
Slavenības
2014. gada 5. maijs, 13:48

Pļavniece ar draudzeni lustīgā ballītē svin sava restorāna atklāšanu. FOTO

Jauns.lv

Krāšņi atzīmēta aktrises Ievas Pļavnieces un viņas dzīvesbiedres Anamikas Goldbergas mūzikas un teātra restorāna un naktskluba „Happy Days & Nights” oficiālā atklāšana.

Pēc tam, kad aktrise Ieva Pļavniece pērn paziņoja, ka aiziet no darba Dailes teātrī, saglabādama ārštata darbinieces vietu, viņa pievērsusies ēdināšanas un izklaides biznesam. Kopā ar dzīvesbiedri Anamiku Goldbergu un kopīgu draudzeni Nonu Solvitu Birkmani viņa izveidojusi savu mūzikas un teātra restorānu un naktsklubu „Happy Days & Nights”. Pļavniece atpūtas vietā uzņēmusies mākslinieciskās vadītājas pienākumus, rūpējoties par koncertu un priekšnesumu programmu, viņas draudzene Goldberga strādā aiz bara letes, savukārt trešā kompanjone Nona apkalpo apmeklētājus.

Atklāšanas ballītē sveikt jaunās restorāna biznesa darbones ieradās daudzi dāmu draugi, kuru vidū bija arī vairāki Ievas Pļavnieces skatuves kolēģi. Viesu vidū bija uzņēmēja un TV seja Binnija Ārberga ar draugu Matīsu Upleju, aktieris Jānis Reinis, Dailes teātra aktieris Dainis Gaidelis, aktrise un režisore Raimonda Vazdika, dziedātāja Ieva Akurātere, publiciste Elita Veidemane un daudzi citi. Vairums ciemiņu kāpa uz skatuves un viesus priecēja ar muzikāliem un teatrāliem priekšnesumiem. Jo sevišķi ar ovācijām tika uztverta ballītes namamātes Ievas Pļavnieces un aktrises Raimondas Vazdikas skanīgais ieskats muzikālajā iestudējumā „Dzejnieki. Nakts. Bohēma”, kas drīzumā tiks piedāvāts arī restorāna „Happy Days & Nights” apmeklētājiem.

Ieva Pļavniece uzskata, ka tieši ar bagātīgo kultūras programmu šo vietu iemīļos ne tikai gardēži, bet arī daudzi mūzikas un teātra cienītāji. „Atrodamies ideālā vietā starp Dailes teātri un Jauno Rīgas teātri, starp izcilo restorānu „Osiris” un omulīgo krodziņu „Restorācija”. Manuprāt, tas ir lieliski, ka vienkopus ir tik jaukas vietas. Tas nozīmē, ka apmeklētāji dzīves dažādošanai var paceļot no vienas vietas uz otru,” prāto Ieva.

Vakara vadītāja pienākumi bija uzticēti atraktīvajam šovmenim Gatim Cīrulim.

Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica