Doveika graciozi rāda savas slaidās kājas. FOTO
Aktrise Maija Doveika muzikālajā izrādē „Kabarē” demonstrēs, ka kāju prot pacelt pat uz partnera pleca!
Slavenības
2014. gada 15. maijā, 04:46

Doveika graciozi rāda savas slaidās kājas. FOTO

Jauns.lv

TV seriāla „UgunsGrēks” iepriekšējo sezonu zvaigzne aktrise Maija Doveika kopā ar kolēģiem demonstrē spilgtus priekšnesumus no drīzumā Nacionālajā teātrī gaidāmās izrādes „Kabarē”.

Doveika graciozi rāda savas slaidās kājas. FOTO...

Divas nedēļas pirms pirmizrādes Nacionālā teātra kolektīvs publikas vērtējumam nodeva nelielu ieskatu topošajā muzikālajā izrādē „Kabarē”. Pirmoreiz atrādot sagatavotos deju priekšnesumus, daži aktieri bija jau bija ietērpušies mākslinieces Annas Henrihsones darinātajos tērpos, kas būs redzami izrādē.

Priekšnesumu demonstrēšanas laikā daudzus pārsteidza gan TV seriālā „UgunsGrēks” šīs sezonas varoņa aktiera Mārtiņa Brūvera brīnišķīgās balss dotības, gan šī paša seriāla iepriekšējo sezonu zvaigznes aktrises Maijas Doveikas lokanība, ko māksliniece demonstrēja akrobātiskās dejās tandēmā ar pārinieku aktieri Ģirtu Liuzniku. Maija, kas allaž izcēlusies ar ieturētu uzvedību, šajā izrādē redzama pat graciozi uzliekam kāju uz partnera Ģirta pleca!

Latvijas Nacionālajā teātrī topošā Džo Masterofa, Džona Kendera un Freda Ebsa izrāde „Kabarē” ir tas pats stāsts, ar kuru savulaik filmā „Cabaret” pasaules slavu ieguva Laiza Minelli.

Vienu no spožajiem skatuves kostīmiem pirms pirmizrādes atklāja izrādes galvenās varones Sallijas atveidotāja aktrise Agnese Cīrule.
Vienu no spožajiem skatuves kostīmiem pirms pirmizrādes atklāja izrādes galvenās varones Sallijas atveidotāja aktrise Agnese Cīrule.

Smeldzīgs stāsts par likteņiem un pasauli, kas gribēja paglābties no nākotnes, un intuitīvi negribēja nekā zināt par rītdienu. Dzīvot šodien un būt. Just. Dziedāt. Saglabāties un apturēt laiku.

„Kabarē” varoņu tēlos iejutīsies Agnese Cīrule, Rūta Dišlere, Ģirts Liuziniks, Gundars Grasbergs, Ainārs Ančevskis, Uldis Siliņš, Mārtiņš Brūveris, Marija Bērziņa, Egils Melbārdis, Maija Doveika, Zane Dombrovska, Gunta Virkava, Liene Sebre, Alise Polačenko, Samija Atgezalova, Kaspars Dumburs, Jānis Āmanis, Jurģis Spulenieks, Kristaps Ķeselis, Raimonds Celms, un pirmizrāde paredzēta 29. maijā.