Džeina Fonda Džolijas kleitā izskatās labāk! FOTO
Andželina Džolija un Džeina Fonda izvēlējušās vienāda fasona „Elie Saab” vakarkleitas. Slavenību stilists Daniels Masto nosauc Fondu par uzvarētāju kleitu duelī, jo burgundija tonis labāk akcentē ādas krāsu.
Slavenības
2014. gada 16. maijs, 17:14

Džeina Fonda Džolijas kleitā izskatās labāk! FOTO

Jauns.lv

Andželina Džolija sarkanā paklāja pasākumiem vienmēr izvēlējusies skaistus un elegantus tērpus, tāpat kā leģendārā kino dīva Džeina Fonda. Tā nu šoreiz sagadījies, ka abas šarmantās dīvas izvēlējušās vienādas kleitas. Salīdzināt sanāk gribot negribot...

Andželina Džolija vienmēr uz sarkanā paklāja izskatās par sevi pārliecināta sieviete, kas žilbina ar savu eleganci un grāciju. Pārtrumpot Džoliju varētu būt ļoti, ļoti grūti. Taču nesen tas izdevies kino dīvai Džeinai Fondai (76), kura ir uz pusi vecāka nekā mis Džolija. Trešdien, apmeklējot Kannu kinofestivālu Francijā, Džeina Fonda bija tērpusies tumši sarkanā vakarkleitā, kas izšūta pērlītēm un apņemta ar smalku jostiņu. Šis tērps ir no modes nama „Elie Saab” 2013. gada rudens kolekcijas. Fonda to bija izvēlējusies filmas „Grace of Monaco” pirmizrādes vakara apmeklējuma. Augumam piegulošajam tērpam aktrise bija pieskaņojusi „Gucci” „clutch” somiņu.

Eleganto tērpu atpazinuši tie, kas bija redzējuši Andželinu Džoliju šāda pat piegriezuma vakarkleitā metāliskā krāsā. Šajā „Elie Saab” kleitā Džolija apmeklēja „Oskara” balvu ceremonijas vakaru Losandželosā šā gada martā. Andželina tērpam bija pieskaņojusi briljanta rotaslietas, matus veidojusi taisnus un klājusi ļoti vieglu un dabisku sejas dekoratīvo kosmētiku. Džolija izskatījās brīnišķīgi, tomēr...

Slavenību stilists Daniels Masto, kurš strādājis ar tādām zvaigznēm kā Ešlija Simpsone un Dženija Makartija – norāda, ka Fondu par uzvarētāju šajā kleitu duelī izvirza viņas izraudzītā tērpa krāsa. „Kleitai ir jābūt kontrastējošā burgundija tonī, lai liktu ādai burtiski mirdzēt,” viņš norāda. „Andželinas bālais sudraba tonis šo efektu nepanāca.”

Viņš arī piebilst: „Džeinas Fondas tērpa piegulošās piedurknes pilnveido koptēlu, kamēr Andželinas Džolijas brīvās piedurknes nedaudz jauc proporcijas.”

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press