Slavenības

Evija Skulte vakariņo ar diviem vīriem un... uzvar! VIDEO

Jauns.lv

TV raidījumā „Gandrīz ideālas vakariņas” piedalās jautra aktieru kompānija. Smieklu un amizantu situāciju šajā nedēļā netrūkst. Sevišķi pēdējā vakarā, kad viesus sava vīra lauku īpašumā uzņēma enerģiskā aktrise Evija Skulte.

Evija Skulte vakariņo ar diviem vīriem un... uzvar...

Aktieri Ieva Aleksandrova – Eklone, Juris Hiršs un Kristaps Rasims šovakar devās ciemos pie seriāla „Viņas melo labāk” aktrises Evijas Skultes. Hiršs seriālā atveido Skultes vīru. Skatītāji jau ir pamanījuši, ka aktieri labi saprotas, smejas, izsaka komplimentus, sabučojas, arī TV šova „Gandrīz ideālas vakariņas” laikā. Pret to gan īpaši neiebilda Evijas Skultes laulātais draugs, finanšu speciālists Harijs Bromanis, ar kuru aktrise apprecējās pagājušajā gadā Vecgada vakarā Bahamu salās.

Nesen intervijā žurnālam „Kas Jauns” aktrise atzina, ka viņu laulība Latvijā joprojām nav reģistrēta, jo dzīves apstākļi vēl nav nokārtoti, lai varētu dzīvot kopā. „Meklējam kopīgu dzīvesvietu. Man pašai ir mazs dzīvoklītis, Harijam ir tieši tāpat. Kad būsim atraduši un iekārtojuši kopīgu ģimenes ligzdiņu, tad Latvijā arī oficiāli reģistrēsim savas attiecības un aicināsim tuviniekus un draugus uz kāzu svinībām,” sacīja Skulte. Uz jautājumu, vai Evijas vīrs Harijs nav greizsirdīgs, ka sieva seriālā atveido vīriešu mednieci Martu, viņa tikai nosmēja, ka vīrs izprot viņas darba specifiku un greizsirdības scēnu nav bijis.

Raidījumā Evijas vīrs Harijs Bormanis iepazinās ar pārējiem šova dalībniekiem un palīdzēja sievai uzcept gaļu.

Vakariņotājiem gāja jautri – zīmēja gleznu, spēlēja futbolu un visbeidzot gardi pieēdās saimnieces gatavotos salātus, pamatēdienu un saldējumu ar zemeņu zupu.

Dalībnieki vienbalsīgi lēma, ka uzvara pienākas šī vakara namamātei Evijai Skultei. Laimes ratā viņa vinnēja putekļusūcēju.