Pēc šķiršanās no Gvinetas Paltrovas Kriss Mārtins atsācis ēst gaļu
„Es īsti neesmu veģetārietis,” norādījis grupas „Coldplay” mūziķis Kriss Mārtins. „Es ēdu gaļu. Es biju veģetārietis ilgu laiku, taču dažādu apsvērumu dēļ es šo ieradumu mainīju.”
Slavenības
2014. gada 3. jūlijā, 17:02

Pēc šķiršanās no Gvinetas Paltrovas Kriss Mārtins atsācis ēst gaļu

Jauns.lv

Pirms vairākiem gadiem grupas „Coldplay” solists Kriss Mārtins bija nosaukts par seksīgāko veģetārieti pasaulē. Taču tagad, pēc šķiršanās no veselīgu dzīvesveidu ieturošās sievas, aktrise Gvinetas Paltrovas, mūziķis atsācis uzturā lietot gaļu...

Pēc šķiršanās no Gvinetas Paltrovas Kriss Mārtins ...

Nesenā intervijā ar britu „Radio 2” personību Stīvu Raitu, grupas „Coldplay” mūziķis Kriss Mārtins izpļāpājies par savu diētu. Nu viņu vairs nevar ierindot veģetāriešu rindās, viņš atkal kļuvis par gaļēdāju. „Es īsti neesmu veģetārietis,” intervijā norādījis mūziķis. „Es ēdu gaļu. Es biju veģetārietis ilgu laiku, taču dažādu apsvērumu dēļ es šo ieradumu mainīju. Mana meita [Epla, 10] ir veģetāriete kopš dzimšanas. Jūtu vilinājumu atgriezties pie veģetārisma, es gaļu neēdu daudz.”

Pēc šīs atklāsmes, Kriss pauda savādu atziņu: „Godīga atbilde, kāpēc mainīju ieradumus ir tāda: es padomāju, ka vari ēst tikai to, ko tev būtu pa spēkam nogalināt. Es nesaprotu, kāpēc par to tagad runāju. Man jābeidz, jo tūliņ sekos virsraksti [presē]. Kā, piemēram – „Vai tu vari nogalināt zivi?” Man gan to nepatiktu darīt, taču es iespējams varētu apēst zivi... vai žirafi... Mani reiz nosauca par seksīgāko veģetārieti pasaulē. Nedomāju, ka esmu seksīgākais dziedātājs pasaulē. Es droši vien esmu kādā 17. vietā.”

Gvinetas Paltrovas aizraušanās ar veselīgu uzturu atspoguļota arī viņas sarakstītajā pavārgrāmatā. Aktrise arī raksta blogu, kurā uzsver bonusus, ko veselībai sniedz augu, dārzeņu un sēklu lietošana uzturā.

Paltrova ir sabiedrībā pazīstama kā makrobiotiskās diētas piekritēja. Viņa to ievēro kopš 1999. gada. Diēta balstīta uz zivju, pākšaugu, dārzeņu un zupu lietošanu uzturā.

Reiz kādā intervijā viņa pat atzinusi, ka reižu pa reizei ģimene jūtas izsalkusi, jo viņa neļauj uzturā lietot ogļhidrātus, kā, piemēram, maizi, pastu un baltos rīsus.

Paltrova un Mārtins iepazinās „Coldplay” koncertā 2002.gadā. Pēc gada pāris apprecējās slepenā ceremonijā Kalifornijā, un drīz vien pieteicās viņu pirmais bērns.

Šā gada martā pāris paziņoja par lēmumu šķirties. „Ar skumju pilnām sirdīm esam nolēmuši šķirties,” pāris vēstīja Paltrovas vietnē „Goop.com”. „Pēdējo gadu esam smagi strādājuši, dažbrīd kopā, citreiz šķirti. Mēs mēģinājām noskaidrot, kas starp mums ir iespējams. Lai arī ļoti mīlam viens otru, mēs paliksim šķirti.”

Divu bērnu māmiņa Gvineta Paltrova parāda slaidās kājas mini šortiņos

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press