Nofilmēts, kā Orlando Blūms mēģinājis piekaut Bīberu. VIDEO
Britu aktieris Orlando Blūms un kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers viens pret otru nelolo draudzīgas jūtas.
Slavenības

Nofilmēts, kā Orlando Blūms mēģinājis piekaut Bīberu. VIDEO

Jauns.lv

Spānijas kūrortpilsētas Ibizas restorāna “Cipriani” apmeklētāji bijuši liecinieki, kā saplūkušies kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers un angļu aktieris Orlando Blūms.

Nofilmēts, kā Orlando Blūms mēģinājis piekaut Bībe...

Incidents ticis arī nofilmēts, un, kaut arī publiskotajā video maz ko var saprast, aculiecinieki stāsta, ka kašķis noticis dēļ tā, ka Bībers palaidis muti, izsakoties par Blūma bijušo sievu modeli Mirandu Kerru. Proti, Bībera un Blūma kompānijas pusdienoja pie atsevišķiem galdiņiem, kad Bībers garāmejot pieliecies pie Blūma un klusi pateicis: “Viņa bija laba”, tā dodot mājienu, ka viņam bijušas seksuālas attiecības ar austrāliešu skaistuli, aktiera bijušo lauleni. Protams, tas Blūmam nepavisam nav paticis, viņš pielēcis kājās un pat iesitis Bīberam, turklāt aculiecinieki katru sitienu uztvēruši ar sajūsmu.

Džastins Bībers un Orlando Blūms naidojas jau kopš 2012. gada, kad dziedātājs tika pamanīts aizkulisēs kādā modes šovā, kurā piedalījās arī Miranda Kerra, un prese paziņoja, ka Bībers 11 gadus vecākajai modelei sitis kanti. Turklāt šī Bībera lakstošanās esot bijusi par vienu no iemesliem, kāpēc 2013. gadā Blūms un Kerra izšķīrās. Interesanti, ka pēc šķiršanās Blūms kādu laiciņu pavadīja Bībera bijušās mīļotās meitenes Selēnas Gomesas apskāvienos.

Orlando Blūms sakaujas ar Džastinu Bīberu