Tā izskatījās opera Krutoja vērienīgajā jubilejas ballītē! FOTO. VIDEO
Lūk, Latvijas Nacionālā opera 29. jūlija vakarā, kad tajā notika Krievijas komponista Igora Krutoja 60 gadu jubilejas svinības.
Slavenības
2014. gada 30. jūlijs, 15:13

Tā izskatījās opera Krutoja vērienīgajā jubilejas ballītē! FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Vairāk nekā 300 Krievijas slavenības pulcējās Latvijas Nacionālajā operā, kur 29. jūlija vakarā savu 60. jubileju svinēja Krievijas komponists Igors Krutojs. Svinību dēļ operas nams piedzīvoja pat izmaiņas – no zāles tika demontēti skatītāju krēsli, lai to vietā varētu saklāt galdus viesiem.

Jau ziņojām, ka Latvijas Nacionālo operu (LNO) Igors Krutojs savas 60. dzimšanas dienas svinībām noīrējis par teju 10 000 eiro. Līdztekus Krutojs arī LNO ziedojis 120 000 eiro. Uz jubileju operā gaviļnieks bija saaicinājis vismaz 300 viesus, starp kuriem bija tādas slavenības, kā Maksims Galkins un Alla Pugačova, Valentīns un Marina Judaškini, Ļera Kudrjavceva, grupa “Diskoteka Avarija”, dizaineris Igors Guļajevs, dziedātāji Emin, Žasmīna, Aleksandrs Buinovs, Nataša Koroļova, Anželika Varum un Leonīds Agutins, Aleksandrs Reva, Sergejs Lazarevs, Ļevs Ļeščenko, Laima Vaikule, Filips Kirkorovs, Boriss Moisejevs, miljonārs Džeikobs Arabo, Vladimirs Vinokurs ar meitu Anastasiju, Nikolajs Baskovs, Jana Rudkovskaja, Ani Lorak, slavenais telepāts Liors Sušards, kā arī mūsu pašu Ainārs Šlesers un Aleksandrs Lavents, un daudzi, daudzi citi.

Jubilāram par godu dziedāja slavenais britu mūziķis sers Toms Džons, kurš nesen “Arēnā Rīga” sniedza lielisku koncertu, un tagad tikpat neaizmirstami uzstājās arī uz Latvijas Nacionālās operas skatuves. Turklāt tik aizrautīgi, ka pie viņa dziesmas “If I Only Knew” Anželika Varum sāka uz krēsla dejot.

Viesi tika cienāti ar izmeklētu maltīti, ko sarūpēja Vecrīgas restorāns “Monterosso”. Galdā celti siltie salāti no astoņkāja, kraukšķīgi kalmāri, sutināta zandarta fileja ar seleriju biezputru baltvīna mērcē, grilēts Jaunzēlandes jērs, Andalūzijas gaspačo ar omāriem un daudzi citi ēdieni.

Kaut arī presei Igora Krutoja jubileju iemūžināt fotogrāfijās un video netika ļauts, tomēr to, kā Latvijas Nacionālajā operā izskatījās svinību laikā, var uzzināt, aplūkojot bildes un video, ko svinību viesi publicējuši savos profilos sociālajos tīklos. Tur var redzēt, gan kā opera tika saposta vērienīgajai ballei, gan kā tajā izklaidējās slavenie viesi, gan kā izskatījās jubilejas torte.

Igora Krutoja 60. jubilejas svinības Latvijas Nacionālajā operā


Kasjauns.lv/Foto: Instagram.com