"Comedy Club" joku plēsēji Jūrmalā nomaina "Jauno vilni". Ballītes var sākties! FOTO
Augstās humora nedēļas pirmās dienas galvenais viesis bija bijušais NBA basketbolists Deniss Rodmans, kuru uz pasākuma skatuves, protams, uzaicināja Gariks Martirosjans un Pāvels Voļa.
Slavenības
2014. gada 2. augusts, 14:07

"Comedy Club" joku plēsēji Jūrmalā nomaina "Jauno vilni". Ballītes var sākties! FOTO

Jauns.lv

Ar jaunāko „Comedy Club” raidījumu ierakstu un ballīti tuvumā esošajā pludmales atpūtas kompleksā „Havana Lounge Club” Jūrmalā atklāta Augstā humora nedēļa, kas kūrortpilsētā ilgs līdz pat 4. augusta rītam. „Comedy Club”, svinot savu 11. jubileju Dzintaru koncertzālē filmē TV raidījumus, kuri Krievijā tiks demonstrēti pēc aptuveni mēneša.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šīs nedēļas nogalē Jūrmalā līksmības netrūks, jo pēc politizētā jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis” beidzot Krievijas humorpilnākie veči un dāmas okupējuši kūrortpilsētas kultūras meku – Dzintaru koncertzāli. Gariks Martirosjans, Mihails Galustjans, Pāvels Voļa, Gariks (Buldogs) Harlamovs un Sergejs Svetlakovs ir tikai daļa no Krievzemes humora un satīras pārstāvjiem, kas šajās dienās kāps uz skatuves, lai paustu savu humorpilno redzēju par notiekošo visā pasaulē un atrādītu sagatavotos numurus par dažādām dzīves kolīzijām, priekiem, bēdām, laimi un mīlestību.

Lielākā daļa „Comedy Club” rezidentu, humoristi un Augstā humora nedēļas viesi uz pasākumu ieradušies ar ģimenēm. Tā kā pirms koncertiem viņi defilē pa sarkano paklāju, kas izklāts līdz koncertzāles ieejai, Jūrmalā pie koncertzāles var skatīt sejā, kas tad ir tautā iemīlēto humoristu un parodistu otrās pusītes; kā paaugušies viņu bērni. Pasākums ir ļoti apmeklēts, jo koncertzālē brīvu vietu nebija. Daļa interesentu gan savus mīluļus un elkus ieejam koncertzālē noraudzījās stāvot aiz žodziņa.

Katru dienu pēc filmēšanas Augstajā modes nedēļā notiek saviesīgas ballītes blakus esošajā pludmales atpūtas kompleksā „Havana Lounge Club”, kur savus priekšnesumus sniedz slaveni mūziķi un dīdžeji. Pasākuma ievadballītē, kas notika naktī uz piektdienu, uzstājās grupa „Gipsy King”, bet šīs nakts TOP viesis bija izbijušais NBA basketbolists Deniss Rodmans, kurš ballītes apmeklētājus iepriecināja ar savu īpašo dīdžejsetu.

DJ Dennis Rodman & DJ Vic Latino SuperMartXé Ibiza.flv

Allas Mihejevas „asā reportāža” TV raidījumā „Večeņij Urgant”


Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders